2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808348 بازدید | 6396 پست
سلاااام بهمه ی مامانای گل این تاپیک...ممنونم از تبریکاتون و مجدد آرزو میکنم همتون یروز بیاین و لیم هبر رو بدین و انشالله بنیامینم براش مشکلی پیش نیاد تو زمان قطع کردن دارو....و خدا کنه تاهیرشش جبران بشه و راه هم بیفته...چیکار کنیم ما داریم همه تلاشمون رو میکنیم فقط باید توکل کنیمو صبر راه دیگه ای نداریم معرفت جون از کوچیکی متوحه تاخیر ذهنیه بچه ها ت شدی؟ یعنی توی بازه زمانی ۱۸ماهگی جیزی مشخص بود؟ بمرور زمان بهتر شد یا بدتر؟با راه افتادنشون از لحاظ هوشی پیشرفت داشتن؟ زاستی بچه ها آمپول سیتی کولین بنیامین رو هم زدم و خداروشکر مشکلی پیش نیومد آناهیتا جونم دختر شما راه افتاده؟ از لحاظ ذهنی تاخیر داره؟ بچه ها بنظرتون یروز میاد ماهم عیییین بقیه مامانا فقط بشینیمو لذت بچه داریرو ببریم؟ بنیامین الان شونزده ماهست.......کارایی که میکنه بگم سرما خورده شروع میکنه سرفه کردن....باباشو داداششو منو داییاشو پدربزرگشو میشناسه.....ازش دور بشم صدام میکنه......بگم چیزیو بگیر میگیره اما بگم بده اون جیزو میندازه دست میده بجاش......گریه الکی میکنه.،،از وقتی فنوباربشو کم کردیم دقت و دستور پذیریش دارن بهتر میشه......از صدای جارو برقیو سشوار میترسه...اهنگ غمگین گوش کنه گریش میگیره..حلقه هوشش رو نمیچینه اما پنج تا از رنگاشو بلده.....قاشق رو بلد نیشت بزنه تو بشقاب اما بدم دستش میخوره...البته باهاش کار نکردم..بنظرتون هوشش خوبه؟ چه ملاک هایی برای هوش بچه تو این سن هست؟توپ و شونه و ماشین وهاپوش رو هم میشناسه..دست و پا گوشش رو هم همینطور .....
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام خانوم بن یو . انشاا... اگرم از لحاظ حرکتی و هوشی از هم سناش عقب باشه حتما با کم شدن دارو کاملا رفع میشه. یادمه من هم زمان مصرف فنوبار بچه گردنش خیلی شل شده بود. با اینکه قبلش گردن میگرفت. الآن داروها نصف شده ؟ انشاا... کی کاملا قطع میشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک دختر کوچولو دارم که تشنج داشت و هیچ دکتری تشخیص نمیداد.یعنی درمان نمی تونست بکنه.از همه جا ناامید شده بودم‌.دکترا میکفتن بچه ام توی مغزش مایع جمع شده و زنده نمی مونه. بچه ام دیگه از دهن شیر نمیخورد و لوله داشت.تا بالاخره تصادفی رفتم بیمارستان رسول اکرم.خانم دکتر جبلی اومد بالا سرش. گفت خوبش میکنم. خداییش یکماه بالا سر بچه ام بود.شب روز نصفه شب میومد بالا سر بچه ام. مادرهای بقیه بچه ها میگفتن ما اصلا دکتر بچه هامونو نمی بینیم چطور دکتر تو همش بیمارستانه؟ خلاصه بچه امو خوب کرد. روزی ک بچه ام به هوش اومد و شیر خورد و نشست باورم نمیشد.همه دکترای بیمارستان جمع شده بودن معجزه دکتر جبلی رو ببینن.حتی نگهبانا.خدا خیرش بده...دکتر با سواد و با شرافتیه.از هر دکتری ناامید شدید بچه اتونو ببرید بیمارستان رسول پیش خانم دکتر جبلی.مطب هم نداره و فقط بیمارستان دولتی کار میکنه
بن بو جون بچه های من تاخیرهاشون از شش ماهگی با اولین تشنج شروع شد و تو کارهاشون عقب افتادن خیلی عقب هستند هنوز نمیتونن یه توپ رو شوت کنند غذا شون رو هنوز من میدم چون چیزهای ریز رو نمیتونند بر دارن هنوز قاشق رو نمیشناسند در حد بچه های ده تا یازده ماهه اند دارو هم زیاد میخورن یاد گیری شون پایین دکتر میگه به خاطر دارو هاست فقط امیدم به خداست راستی بنبامین دارو چی میخوره ودکترش کیه و الان چند وقته که تشنج نداشته
هانیه جان تنها مشکل دختر کوچولوت تشنج بود یعنی از نظر رشد جسمی و هوش خوب بود؟چند سالش بود که دکتر جبلی این کار را واسش کرد؟میشه بیشتر توضیح بدی .الان چند سالشه من از همه دکتر ها ناامید شدم .هیچ کس هیچ راهی جلوم نمی زاره؟ دکتر جبلی مغز و اعصابه؟
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
سلام آلاله خانوم . این سایت در مورد دکتر جبلی شاید کمکتون کنه. بخصوص پرسش و پسخ های پایین صفحه http://www.bonyannews.ir/News/ID/317/%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%BA%D8%B2-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF
آلاله جون بچه من ۳.۵ ساله بود.دکترا گفتن که در اثر تشنج مکرر رفته توی کما. از طرفی هم به همه داروهای ضد تشنج مقاومت دارویی داشت و هم تمام بدنش و اندامهای داخلیش آأرژی شدید به دارو های ضد تشنج داشت (یعنی دونه میزد حتی داخل دهان و ...) انقدر دکترای جور واجور ازش رگ گرفته بودن بدن بچه گلم تکه تکه بود و رگهاش دیگه چواب نمیداد. سرم رگ پاش هم از پس پرستارها کشیده بودن پاره شده بود (نمیدونم میگفتن این پا قانقاریا گرفته) . به خدا دکتر جبلی که اومد بالی سر بچه ام معجزه شد. همین الانم اشک میریزم اینها رو می نویسم. خودش پتوی زیر بچه امو عوض کرد, کرم برای پای بچه ام آورد (اصلا اینکارها کارش نبود) هیچ دکتری جرات نمیکرد به بچه من دارو بده (به خاطر اون آلرژی شدیدش به دارو - مرکز طبی و ... هم رفته بودم قبلا). دکتر جبلی گفت که با همکاراش خارج کشور کمیسیون میکنه و یک درمان خیلی پیشتازو شروع کردن. خلاصه نخوابید, نخورد تا بچه ام خوب شد. خدا خیرش بده دکتر که نیست فرشته است. خیلی باسواده. الان بچه ام 5 سالشه گاهی میبرمش پیش دکتر جبلی آخه دکتر میگه دلش برای بچه ام تنگ میشه. اما حال بچه ام خوبه...خوب. الان دکتر سه روز در هفته صبحها بیمارستان رسول اکرم میره و سه روز در هفته عصرها بیمارستان فهمیده (البته فهمیده امکانات بستری نداره)
هانیه جان گریه ام گرفت خیلی خدا دوستت داره.بگو چی کار کردی که خدا این راه و دکتر را جلو پات گذاشت..من درخواست دوستی میدم واست.خیلی تبریک میگم عزیزم.بازم سوال دارم.
دخترت از کی مریض شد.رشدش خوب بود؟رشد جسمی و ذهنی؟رشد دوره سرش خوب بود.میشه تلفنی با دکتر صخبت کرد آیا.؟میتونی و اسم بپرسی.من تهران نیستم
سلام بچه ها پسر من 50 روزشه یه بار 30 روزگی و یه بارم 36 روزگی این حالت بهش دست داد دستاشو مشت کرد و برد بالا و پلکاش تند تند می پرید بالا و پایین و پنج ثانیه بیشتر هم طول نکشید به نظرتون تشنجه؟