2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808513 بازدید | 6396 پست
سلام بچه ها خوبین توی بچه های شما کسی بوده بچه اش تشنج پنهان داشته باشه یعنی گاهی خیره بشه. عین وقتی که آدم بزرگا ماتشون میبره و میرن توی فکر من دخترم گاهی این طور میشه. از این حالتش فیلم هم گرفتیم. نوار مغز هم گرفتیم. توی نوار مغز چیزی نبود ولی دکتر فیلم رو که دید گفت تشنج پنهانه خیلی نگرانم خیلی
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers
بچه من تشنج پنهان داره ولی توی نوار مغز مشخص شد علایمشم جیغ زدن تو خواب پلک زدن و زمانی که پلک میزنه در حد چند ثانیه تمرکزش رو از دست میده یا خیرگی در حد چند ثانیه.فکر نکنم اگه نوار مغزش سالم باشه بشه گفت تشنج داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی موقعی که دخترم رو برده بودم مطب دکتر اشرفی یه خانمی رو دیدم که گفت بچم در طول روز یهو خیره میشد به یه نقطه که نوار مغز گرفتیم مشخص شد یه لخته نمیدونم کجای مغزشه که مغزش تو اون لحظه استپ میکنه و دخترم خیره میشه .نوار مغزشو که دیدم یه نوار سالم بود اما یه قسمت توی همه ی صفحات خالی بود که میگفت این همون قسمته که باعث این خیرگی شده
من امروز اینجارو دیدم. دختر من ۹ماهشه همه چیش سالمه ولی بعضی وقتا به ندرت چند ثانیه خیره میشه باید صداش کنم برگرده یا دستمو ببرم جلوی چشاش خیلی کم اینطور میشه آیا تشنج پنهانه؟
نه نوار مغز دختر من توش هیچ موردی نبود. فقط دکتر گفت حتما فیلم بگیرین. اگر در حدی کوتاه بود که به فیلم گرفتن نرسیدین نگران نباشین ما هم یه روز موبایل دستمون بود ازش عکس بگیریم یهویی خیره شد. این شد که سریع تونستیم فیلم بگیریم دکتر 2 بار فیلم رو دید و گفت تشنجه قرص داده ولی بهش ندادیم گفتیم چند تا دکتر دیگه ببریم البته نوار مغز رو توی خواب گرفتن ازش چون 2 سالشه نمیشه تو بیداری گرفت
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers