2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808633 بازدید | 6396 پست
منیژه جون برای چی کبد امیر علی بزرگ شده ؟از عوارض داروهاست؟ اگر به متابولیک مشکوکه مگه با ازمایشای مختلف نشون داده نمیشه؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم بن یو. چه خوب شد اومدین. یه مدت کمتر مامانا میومدن اینجا. داشتم نگران میشدم. خبر خوبی برای همه آوردین. این یعنی همه مامانا یه روز شاهد قطع دارو و بهبود نینیا میشن. روزی رو تصور کنین بچه هاتون توی صحن حرمامام ر ضا بدو بدو میکنن و دنبالشون میکنین
سلام بچه ها من از یه ماه پیش دارم این تاپیکو میخونم .من یه دختر تقریبا سه ساله دارم که متاسفانه ٤ ماه پیش با نوار مغز مشخص شد تشنج پنهان داره دخترم خیلی زیاد نا آرومهحرفم فقط در مامان بابا غذا پا آب دست رو میگه البته قبلا کلمه های بیشتری میگفت که به گفته دکتر با تشنج زدن فراموش کرد.اول زیر نظر یه دکتر بود که اصلا کنترل نشد تشنجش چون جناب دکتر دوز مناسب دارو ندادن ولی به توصیه بچه های همین تاپیک منم بردمش دکتر اشرفی که الان سه هفته میگذره ولی تشنجاش خیییییلی کمتر شده و نوبت بعدیش مرداد ماه هست که خدا کنه وقتی نوار گرفتن بهتر شده باشه .فردا هم باید ام آر آی بگیرم ببینیم آسیب دیده یا نه .خیلی نگرانشم
سلام به همه خیلی خوشحال شدم بن یو عزیز ایشاالله که بنیامین دیگه هیچ وقت تشنج نکنه و روز به روز بهتر بشه و شاهد پیشرفتهاش باشی خانم بارونی ایشاالله بچه شما هم تشنج هاش کنترل بشه خوبه خوب میشه انتخاب دکتر خوب خیلی مهمه اناهیتا جون از دختر شما چه خبر بهتر که شکر خدا منیژه جون اگه لایق باشم همیشه دعا گوی امیرعلی هستم ایشاالله که به زودی زود خبر خوب شدن امیرعلی و همه نی نی ها رو تو نی نی سایت بخونیم
دخترم یه مدتی یه جوری راه میره موقع راه رفتن زانوهاش به هم میخوره و زیادم میفته یه مدتی هم هست که بیرون اصلا راه نمیره فقط بغل من یا باباشه به دکتر اشرفی گفتم ولی جوابی بهم نداد ازمایش نوشت با ام آر آی که گفت دو ماه دیگه جوابشو بیار .به نظرتون راه طرز راه رفتنش ربطی به تشنج داره یا ممکنه مشکل دیگه ای باشه؟؟
بن یو جان خوشحالم که بالاخره روزایی که منتظرشون بودی اومد و شروع به کم کردن داروهای بنیامین کردی ایشالا که هر روز بهتر از روز پیش باشه و قسمت همه مامانا بشه که بیان و بگن شروع کردن به کم کردن داروی بچشون