2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بدون خداحافظي رفتن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 163 پست
درک میکنم  من واقعا خیلیییی ناراحت شدم  دوست دارم بهشون بگم  چون بهم بی احترامی شد ...

مودبانه بگو من رو غریبه میدونستید بهم نگفتید 

دو روز زنگ زدم برنداشتید نگرانتون شدم

همینطور که ما جایی میریم خبر میدیم شما هم بگید ما نگران نشیم

بدبختی من این بود شوهرم خبر داشت میرن مسافرت به من نمیگفت . شوهرم خیلی. کوچیکم کرد از اونها انتظاری نداشتم ولی شوهرم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودبانه بگو من رو غریبه میدونستید بهم نگفتید  دو روز زنگ زدم برنداشتید نگرانتون شدم همینطور ک ...

من خیلی ناراحتم ازشون چون ما عید رفتیم مالزی 

دم به دقیقه زنگ میزد به ت ل گ رام شوهرم 

روزی۷-۸بار یا تل گ ر ام زنگ میزدن یا واتس اپ 

کوروش گزارش لحظه به لحظه میداد 

البته متاسفانه دخترمم همینطور دارن عادت میدن که بگه همه چیو 

من حتی خونه مامانم میرم 

زنگ بزنن من اونجا باشم سوال میکنه خواهراتم هستن؟تا این حد امار میگیره مادرشوهرم 

من تا حالا خرفاشون‌ رو باور میکردم که میگفتن وای الی بلی دوست داریم و فلان 

فک میکردم این کاراشونو از رو محبته 

ولی حالا فهمیدم واقعا دو رو و دروغگو هستن 

دلم میخاد اومدن از تب و گل درشون بیارم اما میدونم نمیتونم چون شوهرم بی نهایت طرفشونه و این منو خیلی بیشتر داغون میکنه 

که با اینکه میدونه حق با منه بازم قبول نمیکنه

من خیلی ناراحتم ازشون چون ما عید رفتیم مالزی  دم به دقیقه زنگ میزد به ت ل گ رام شوهرم&nbs ...

به شوهرت چی کار داری 

مشکل ما اینجاست وسط ناراحتی های زنونه مردا رو میاریم وسط 

حرفت رو بزن منتظر تایید یا رد شوهرت نباش 

به شوهرت چی کار داری  مشکل ما اینجاست وسط ناراحتی های زنونه مردا رو میاریم وسط  حرفت رو ...

اخه من حرفی میزنم 

صدتا میزارن روش میرن یه حور دیگه برا شوهرم میگن 

کلا همه چیو بر علیه من جلوه میدن 

دو بار این اتفاق تو دوتا مساله دیگه برام افتاد کلا قضیه رو یه جوری میپیچونن و خودشون مظاوم و منو هار جلوه میدن 

اخه من حرفی میزنم  صدتا میزارن روش میرن یه حور دیگه برا شوهرم میگن  کلا همه چیو بر علیه ...

ببین  وقتی اومدن فقط سکوت کن   اصلا چند وقت که تو جمعشون بودی ساکت باش وبهشون اهمیت نده  وقتی هم گله کردن بگو شما که منو از خودتون نمیدونین پس بهتره منم مثل یه غریبه ساکت بشینم 

هرگز نگویمت ز کرم دست من بگیر 💚💚💚عمری گرفته ای مبادا رها کنی
ببین  وقتی اومدن فقط سکوت کن   اصلا چند وقت که تو جمعشون بودی ساکت باش وبهشون اهمیت نده &n ...

اینقد ازشون بدم اومده 

که حتی تصور اینکه باهاش رو در رو بشم حالمو بد میکنه 

برن برنگردن✋🏾

اصلا بهشون نگو خوش گذشت و چه خبرا .... حتی اگه سوغاتی هم آوردن سرد برخورد کن  بزار بفهمن ناراح ...

کاملا درکت میکنم من با همین زیادی ساکت بودن هم با شوهرم وهم خانوادش بهشون فهموندم من خر نیستم

اصلا بهشون نگو خوش گذشت و چه خبرا .... حتی اگه سوغاتی هم آوردن سرد برخورد کن  بزار بفهمن ناراح ...

من با خودم گفتم سوغاتی اوردن کهصد در صد میارن همیشه 

من نمیارم با خودم خونه 

میگم مرسی 

نکه دارین برا کس دیگه

البته میدونم اینو بگم شوهرم جنگ بپا میکنه 

اما میگم واقعا دیگه ساکت نمیشینم

کاملا درکت میکنم من با همین زیادی ساکت بودن هم با شوهرم وهم خانوادش بهشون فهموندم من خر نیستم

دور از جونت 

مامان منم نظر شما رو داره 

همیشه میگه بی محل بهترین جوابه

اما من این دفعه خیلی دلم شکسته

دور از جونت  مامان منم نظر شما رو داره  همیشه میگه بی محل بهترین جوابه اما من این دفعه ...

عززیییییزم  برن گم شن همشون غصه نخور