2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بدون خداحافظي رفتن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 163 پست
راستی حواست خیلی به بچت باشه من کوچیک بودم مامان بزرگم همینطوری بود امار مامانمو از من میگرفت وقتی ب ...

اره خودمم بچه بودم دو سه بار این اتفاق افتاد که بعدش خیلییی عذاب وجدان داشتم فک میکردم من باعث دعوای مامان و بابام شدم 

حق با شماست 

مساله دقیقا همینجاس که من حتی با همسرم نمیتونم درد و دل کنم چون شدیدا روشون حساسه من تا یه چی بگم می ...

خب همین ناراحتیت رو بدون تیکه یا گلایه به مادر شوهرت بگو که ناراحت شدی و این حرفا . 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدن هيچى نگو در مورد سفرشون يه كم هم سرسنگين باش 

ولى با شوهرت بحث نكن چون ميگى طرف اوناست فايده نداره بيشتر اعصاب خودت خورد ميشه

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

ببين تو تنها نيستي كه اينجوري شوهر منم هر روز با مادرش حرف ميزنه و امار ميده يكبار ارزو ب دل موندم مادرشوهرم زنگ بزنه بگه كجايي يا بگه زنگ زدم خونت نبودي هيچوقت پيش نمياد چون از قبل همه چي رو ميدونه و دقيقا تايمي كه خونه نيستم زنگ نميزنه 

ازم راجع به هيچي و هيچ كس سوال نميكنه وانمود ميكنه براش اهميتي نداره ولي از شوهرم ميپرسه مثلا براي عروسي خواهرم از اون پرسيده بود كادو چي داديد من از اين دو روييش بدم مياد اگر از خودم بپرسه همه چي رو بدون اينكه بدم بياد ميگم تازه خودمم ازشون راست و تو رو سوال ميكنم نه يواشكي از شوهرم

مثلا ميخوان بدونن فلان لباسو از كجا خريدم يا فلان غذا رو چجةري پختم از شوهرم ميپرسن خب اون از كجا بدونه!!! و اينكه شوهرم بشدت امار بده و طرفدار اوناس طوريكه وقتي مشكلي بشه ديگه گوشاش نميشنوه من چي ميگم فقط يه حسن داره اونم اينكه اگر ازش بخوام چيزي رو نگه نميگه كه اونم كم پيش مياد ازش بخوام چون انگار از اين درخواستمم ناراحت ميشه😐😐

پاک و منزه است خدایی که چون به خلقتی اراده کند میگويد باش پس همان دم میشود...
ببين تو تنها نيستي كه اينجوري شوهر منم هر روز با مادرش حرف ميزنه و امار ميده يكبار ارزو ب دل موندم م ...

واي دقيقا دركت ميكنم ...همين دو روييي منو شكست 

اخه چرا ادم بايد اينقد حرف و عملش متفاوت باشه 

چرا با احساس و شعور ادم بازي ميكننن 

و از همه مهمتر چرا شوهرم كوتاه نمياد كه يه كلمه فقط يه كلمه يه بار فقط بهم بكه راست ميكي تو ...اونا اشتباه كردن اما دريغ و افسوس 

و دقيقا همينطور كه ميگي 

ختي يكي دو بارم كه كفتم بهش باعث شده حتي ناراحتم بشه 😐

شوهر منم حتي يكبارم درمورد من نگفته اونا اشتباه كردن حتي راجع ب چيزاي واضحي كه از هركس بپرسي حقو ميده بمن پارسال بخاطر يه مسئله كه فقط نميخواست بگه خواهرش مقصره نزديك بود بچم سقط بشه از شدت عصبانيتم (به خونريزي افتادم وسط دعوا) اونا هم مثلا ميخوان بگن باهام خوبن

بخدا اگر من يه كاري رو بكنم ايراد ميگيرن همونكارو خواهرش بكنه همه به به و افرين ميگن 

جالبه كه شوهرم اگر مادرش بمن هيچي نگه و هرجا بره به روخودش نمياره ولي مامانم خونه فاميلاش بره و نگه بمن نيش ميزنه اينه كه بده

اين ايدي تل گرام منه اگر خواستي گاهي باهم درد دل كنيم 

البته اگر دوس داشتي چون خيلي شبيه هميم

ببخش كه شمارمو نذاشتم يكبار گذاشتم براي يه بنده خدايي كارم داشت ني ني سايتي ها سو استفاده كردن 😊

@Zahraghanbarii