2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بدون خداحافظي رفتن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 163 پست

من بودم به موقعش جبران‌ میکردم وفقط منتظر گلگیشون میموندم وبعدش میشستمشون پهنشون میکردم خشک بشن😅😅

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شوهرت بهت جرفی نزده؟؟

کفت یادم نبود 

فک کردم میدونی 

الکی میگه 

کلا اینو میگه من حرفی مزنم 

بی نهایت طرف خانوادشه حتی حق با اونا نباشه 

منم هیچی نگفتم که فک کنه حسودم یا برام مهمه 

ولی دارم داغون میشم 

خیلی دلم شکست 

من خیلی ساده و  رو راستم باهاشون ولی اونا...

يه قلش دفع شد يكي يه چون اي وي افي بودم ازچيزاي گياهي ميترسم

پس اصلا نخور تحمل کن برات دعا میکنم‌زودتر خوب بشی💚

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بخور منم نخوردم ولی داغون شدم میگن عالیه

روش فك ميكنم 

الانم تو دلم غوغاس انگار ازمري تامعده ام جنگه

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
پس اصلا نخور تحمل کن برات دعا میکنم‌زودتر خوب بشی💚

ممنونم عزيزم😘😔خيلي خيلي به دعا محتاجم خيلي🙏🏻🙏🏻

بعد هی میگن چرا عروس بدجنسی میکنه

هی میگن به مادرشوهر به چشم مادر خودت نگاه کن

غصه نخور عزیزم

میدونم الان چه حسی داری

ولی ازین به بعد دیگه آدم حسابشون نکن

برو بیرون با خانوادت بگرد و تفریح کن هی عکس بزار رو پروفایلت

همه تصمیماتت رو هم دقیقه نود به شدهرت بگو که فرصت گزارش دادن نداشته باشه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
بعد هی میگن چرا عروس بدجنسی میکنه هی میگن به مادرشوهر به چشم مادر خودت نگاه کن غصه نخور عزیزم مید ...

کجا مادر شوهر مثه‌مادره 

همش دروغه 

ما قصد کنیم اب بخوریم شوهرم میره میگه هزارتا ره رفتم که نگه 

بی فایدس

شنیدم اگه کله ی گوسفند بسوزونی بو کنی ویارت در میره

😧😧 من خونم غذابپزن اوق ميزنم ميميرم

توام خب ب رو خودت نیار بعدا بگو اا مگه رفته بودید دبی!!اخه هیچ نگفتید به من  ک  زنگ بزنم حداقل حالتون رو بپرسیم دارید میرید شهر غریب.اگه ام گفت ب شوهرت گفتن بگو اون مشغله داره ب خودم میگفتید بهتره باز ‌اینجوری هم حرفتو گفتی هم بی ادبی نشده هم اونا متوجه میشن😒😒😒