2777
2789
عنوان

همسرم خیلی با خانوادم لج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 78 پست
اره روشه خوبیه هرچی بگه تودلم میگم خفه بابا

بخدا شوهرم هرچی نمیگه تو دلم فقط فوهشش میدم زیرو روش میکنم

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خووووووووششششششش ببببببهههههه   ححححااااللللتتتتتت خواهر برو سجده شکر کن برووو گریم میگیره واقع ...

دارم میگم که اینجوری هم خوب نیست.مثلا من دوس دارم بخوابم سرخود زنگ میزنه به مامانم میگه بیا اینجا.من باید بلندشم شیک و آراسته بشینم روبروی مامانم لبخند به لب درحالیکه دوس داشتم خواب میبودم.

یا شبایی که تنهام اصرارمیکنه مامانت بیاد.ایشون میاد و مدام میگه انقدر باموبایل ورنرو.اینجوری نخواب واسه بچه بده.اینو بخور اونو نخور.

توخونه خودم میخوام راحت باشم نمیشه که دم به دیقه مامانم بیاد اینجا

منم بخدا دیگه ازبس که گریه نکردم انگار دیگه چشمام خشک شده هرکاری میکنم که گریه کنم نمیشه انگارچشمام ...

خوبه که هوسه گریه کردی خوشی زده زیره دلت خداکنه هیچوقت اشک به چشات نیاد

خوبه که هوسه گریه کردی خوشی زده زیره دلت خداکنه هیچوقت اشک به چشات نیاد

بخدا دلم خیلی گریه میخاد بغض میکنم ولی گریم نمیاد ولی وای به حال اون روزی که گریه کنم مگه گریم بندمیاد شاید تا ۳ساعت گریه کنم یا بیشتر اصلا گریم بندنمیاد😢😢😢

دارم میگم که اینجوری هم خوب نیست.مثلا من دوس دارم بخوابم سرخود زنگ میزنه به مامانم میگه بیا اینجا.من ...

عزیزم خوبه که مادرت بفکرته ....دوس داره بچت صحیح و سلامت بدنیا بیاد و شوهرتم بخاطره بارداریت حساس تر شده ایشالا بچت بدنیا بیاد خوب میشه چون دیگه وقت نداری سرتو بخارونی

منم همینطوری اگه بخوام بلند بگم داستانه تو دلم جدو ابادشو میارم جلو چشاش 

اره بخدا حرفتو خیلی قبول دارم😢

عزیزم خوبه که مادرت بفکرته ....دوس داره بچت صحیح و سلامت بدنیا بیاد و شوهرتم بخاطره بارداریت حساس تر ...

یا مثلا با مامانم میرم سیمونی بخریم.نظریات لهد بوقشو قالب میکنه بمن.نمیذاره چیزایی که دوس دارم بخرم.من دوس دارم تنهایی برم

بخدا دلم خیلی گریه میخاد بغض میکنم ولی گریم نمیاد ولی وای به حال اون روزی که گریه کنم مگه گریم بندمی ...

منم خیلی گریه میکنم ولی پیشه خودم و خدام و تنهایی 😢😢😢😢😢😢 هرلحظه که دلم بشکنه اشکام سرازیر میشه هرجا که باشم