2777
2789
عنوان

همسرم خیلی با خانوادم لج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 78 پست
اصلا سره چیزای الکی و بی مورد که نمیفهمی یعنی چی

عید بود مامانم اینا رفتن عروسی مابهشون نگه

فته بودیم‌که مبخایم بیایم بعد زنگ زدم مامانم گفت ماعروسی هستیم نیاین دذخونه هابستس پشت دذنمونین شوهرم دیگه لج کرد اینا شمشیرو ازرو بستن اینا نمیخان مارو ببینن یک قشقرقی به پا کرد که نگو دیگه عید اصلا ترفتیم خونه بابام 

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم همینجوره بخدا تومنی یامن توام😢😢😢😦😦

آتونیس جون بخدا حسرت مونده به دلم یه بار رفتاره خوش با خانودام ازش ببینم اما دیگه دلم خون شده خواهر آخه مامانم بیچاره که چقد حرص منو میخوره و من حرص این زندگیو 

حالا شوهر من برعکسه.مداااام اصرار میکنه برو خونه مامانت.با مامانت برو خرید.من خونه نیستم بگو مامانت بیاد پیشت.چرا مامانتینا رو دعوت نمیکنی؟

یعنی دوس دارم کله شو بکنم.اعصابمو شخمی میکنه😠

آتونیس جون بخدا حسرت مونده به دلم یه بار رفتاره خوش با خانودام ازش ببینم اما دیگه دلم خون شده خواهر ...

خانواده منم همش جوش میزنن که این دیونه چیه که از پیشونی ما دراومده 😂😂😂

عید بود مامانم اینا رفتن عروسی مابهشون نگه فته بودیم‌که مبخایم بیایم بعد زنگ زدم مامانم گفت ماعروسی ...

واااااایییییییی واقعااااا  ... دلم واسه خودم خیلی میسوزه اگه حامله نبودم یه روزم باهاش زندگی نمیکردم

حالا شوهر من برعکسه.مداااام اصرار میکنه برو خونه مامانت.با مامانت برو خرید.من خونه نیستم بگو مامانت ...

خوشبحالت منم که ازخانوادم دورم اندازه سه ساعت ونیم

واااااایییییییی واقعااااا  ... دلم واسه خودم خیلی میسوزه اگه حامله نبودم یه روزم باهاش زندگی نم ...

من که اصلا بچه ندارم هنوز

حالا شوهر من برعکسه.مداااام اصرار میکنه برو خونه مامانت.با مامانت برو خرید.من خونه نیستم بگو مامانت ...

خووووووووششششششش ببببببهههههه   ححححااااللللتتتتتت خواهر برو سجده شکر کن برووو گریم میگیره واقعا وقتی رفتارای شوهرمو میبینم میرم تو اتاق تو دلم اشک میریزم که شانسم این شد

واااااایییییییی واقعااااا  ... دلم واسه خودم خیلی میسوزه اگه حامله نبودم یه روزم باهاش زندگی نم ...

چندسالته

خووووووووششششششش ببببببهههههه   ححححااااللللتتتتتت خواهر برو سجده شکر کن برووو گریم میگیره واقع ...

منم بخدا دیگه ازبس که گریه نکردم انگار دیگه چشمام خشک شده هرکاری میکنم که گریه کنم نمیشه انگارچشمام سراب شده بخدا 

خانواده منم توروستا هستن.۷کیلومتر ازشهرما دورن.دیگه نباید کاسه داغتراز آش بشه که.بیشتر از شخص من که ...

خانواده منم تو روستا هستن خب