2777
2789
عنوان

چرا ما باید تاوان نفرینش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 63 پست
شمانماز و قران رو از خودت دور نکن.اون کفرها تاریکی مطلقه و قرآن نور مطلق .توکلت به خدا باشه ایة الکر ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

آیت الکرسی روزی چندین بار میخونم ولی چهارقل نخوندم که اونم امروز میخونم 

هیچ کس عمر نوح رو نکرده یروز میمیره زیر یه خروار خاک می مونه خودش و زبونش…باز تو خوبی شوهرت فهمیده م ...

نظر لطفته گلم 

انشاالله همسرشما هم یه روزی متوجه بشه که حرفای مادرش همیشه درست نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنین آدمایی خودشون همیشه سالم میمونن فقط اطرافیان ضربه میخورن

دقیقا مادرشوهر من چشم نداره یه قاشق غذا یه لباس تن ادم رو ببینه بعد هر چیمون میشه تخم مرغ میشکنه جلو شوهرم و اسم فامیلای منو در میاره یعنی حرومزاده تر از این ادم ندیدم .

خودش به زبون میگه چه خبرتونه گوشت چه خبره انقدر برنج بخوری، همش میشینه از سختی کشیدناش و کهنه شستن بچه هاش میگه که تو سرما کهنه بچه میشسته معلومه خودش از شدت سختی کشیدن بخیل شده، جالبه تخم مرغ میشکنه به اسم فامیلای ما…شوهرمم عین عروسک خیمه شب بازی احمق به حرف مادرشه 

دلم انقدر شکسته 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
من درکت میکنم اینا واقعیتهی چی بگممن ازدواجمو چند ماه پیش یه عده ای بهم زدن خیلی خیلی بهم لطمه زدن ج ...

مادرمم همه اش یه خانوم فامیل سر ازدواجش مسخره می کرد دقیقا سر خواهرم همین بلا امد با اینکه خیلی خواهرم دختر بساز و با شخصیتی هست

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

منم خود مادرهمسرم گفت خیلی چشم پشتته روته ی همچین چیزایی😄یکیش خودش بود.‌ چی بود ک خودش گف اسفند بری ...

آره برمنم 

تا سرکوچه بریم عزادار میشه میگه چرا منو نبردین 

یه روسری بخرم داغون میشه 

عیدها شوهرم الکی بهش میگه ما الان شمالیم 

وای این زن داغون میشه هی زنک می‌زنه عکس بفرست ،فیلم بفرست ببینم راست میگی 😂

عید اومد خونه مون بعدش با شوهرم  وحشتنااااک دعوامون شد ،شوعرم خواست از دل من دربیاره دوازده فروردین بدون اینکه به من بگه کجا میریم ،ماشبن روند سمت چالوس ( من فک میکردم داریم میریم گلخونه, برای حیاط گل بخریم )

واییی جنگ به پا کرد که چرا منو نبردین 

جالبه بهت بگم ما فقط صبح رفتیم و غروب برگشتیم و تقریبا این اولین مسافرت دور من بود تو این ۹ سال زندگی مشترک 

چون شوهرم قبلا کار و درآمد خوب نداشت

از دماغ مون دراومد 

روز سیزده بدر زنگ زده بود به مادرم که مسافرت بودن تو باغ شون وکلای مهمان داشتن گفته بود زهرا اینا رفتن شمال ازما پنهون کردن،همه اونجا مارو قضاوت کرده بودن که چرا از پدر و مادرشون پنهان میکنن،گناه دارن این پیر زن هم میبردن 😑

اینا رو بعدا خواهرم به من گفت 

دقیقا مادرشوهر من چشم نداره یه قاشق غذا یه لباس تن ادم رو ببینه بعد هر چیمون میشه تخم مرغ میشکنه جلو ...

وای این دیگه کیه 

شماهم تخم مرغ بشکون بگو به دستم میاد بعدش اسم خودشو بگو ،😶‍🌫️😄

خیلی سخته انشاالله خواهرتون عاقبت بخیر بشه گلم

یادمه بچه بودم بعد مامانم بهم یاد می داد فلانی که امد این حرف بهش بزن. بعد وقتی اون خانوم می امد من اصلا دلم نمی امد این حرف بهش بزنم و ناراحتش کنم باور می کنی چند سال هر بار مامانم بهم می گفت و من به حرفش گوش نمی دادم 

اخرش هم این مشکل سر خواهرم امد!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

آره برمنم تا سرکوچه بریم عزادار میشه میگه چرا منو نبردین یه روسری بخرم داغون میشه عیدها شوهرم الکی ب ...

واای چقدر حسود 

نتونسته تحمل کنه زنگم زده 😐😐😐😐

خدا صبرت بده خواهر این دیگه کیه