2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اینکارو میکنه یعنی از وجود اونا خجالت میکشه ؟

چرا از هر چیزی داستان در میارید شاید خانمه اون موقع شرايط پیاده شدن نداشت با هم‌توافق کردن اون بخوره برای اینام بیاره 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

چرا از هر چیزی داستان در میارید شاید خانمه اون موقع شرايط پیاده شدن نداشت با هم‌توافق کردن اون بخوره ...

نه والا خانم اصلا خبر نداشته میخواد بره غذا بخره اینا رفتن سرویس بهداشتی و نماز گفته تو ماشین بشینید تا بیام رفته غذا گرفته

من فقط میگم پدرشوهرم نگه من رفتم مقصر پسر خودشو بدونه به خاطر اون میگم

اخه عزیزم دوست قشنگم، به خدا تو نی نی سایت بیشتر از همه دوست دارم تو و دخترت عاقبت بخیر بشین. همه اینارو از سر دوستی و دلسوزی میگم. پدرشوهرت سنی ازش گذشته بچه که نیست خودش میدونه در هر صورت مقصر شوهرته. اون و مادرشوهرت هر کاری میکنن به خاطر اینه که میدونن هیچ کس نمیتونه اخلاق شوهرت رو تحمل کنه و اگه تو طلاق بگیری تا آخر عمرشون مرتیکه میفته گردنشون و باید تحملش کنن. اونا به خودشون و بچه خودشون اهمیت میدن در وهله اول. کاش تو هم عقلت برسه و یک بار برای همیشه خودت و بچه ت رو اولویت قرار بدی. تو فقط کافیه بگی میخوام جدا شم اون وقت ببین چطور برادرات و شوهرت همه کارا رو راست و ریست میکنن تا راحت جدا شی. خدا بهت رحم کرد بهت یه فرصت آخر داد که دخترت سلامت باشه توده پاش بدخیم نباشه که تو شجاعت زندگی کردن برای دخترت و جدا شدن به خاطر دخترت رو پیدا کنی وگرنه خودت هم میدونی تشخیص اصلی چی بود. این همه گفتی معجزه معجزه. بیا خدا معجزش رو نشونت داد. انقدر برای خدا ادا در نیار انقدر بهونه نیار به نذرت عمل کن تو قسم جون دخترت رو خوردی. از خشم خدا بترس نذار بدترش رو به سرت بیاره.  از ما گفتن

اخه عزیزم دوست قشنگم، به خدا تو نی نی سایت بیشتر از همه دوست دارم تو و دخترت عاقبت بخیر بشین. همه ای ...

پنجشنبه میخوایم بریم روستا قربونی ببرن برا دخترم بزا اون بگذره با دلخوشی بعد میگم به مامانم به خدا  میدونم از رو دلسوزی میگی فقط خدا جرئتشو بهم بده 

خدارو شکر خطر رفع شده باور کن میام تو سایت به اکانت تو سر میزنم از حال خودت و دخترت با خبر بشم حال خوبت به منم انرژی  مثبت میده و برعکسشم همینه از نزدیک ندیدمت ولی مثل یه خواهر نگران زندگیتم

جرئت واسه جدایی رو کاملا درک میکنم این بار بسپارش دست خدا دلت و قرص کن از اون مرد مریض دور شو فقط به خاطر دختر قشنگت

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

خدارو شکر خطر رفع شده باور کن میام تو سایت به اکانت تو سر میزنم از حال خودت و دخترت با خبر بشم حال خ ...

قربونت برم عزیزم مرسی به خدا مدیون دعا های قشنگ شما ها هستم خدا نظر کرد به بچم 😭😭