2777
2789
من نزدیکه ۲۶ سالمه  و شش ساله ازدواج کردم  پسرم پنج سالشه دخترم سه سال  فقط شوهرم ...

ای بابا بیکارینا هرچه بچه بیشتر آدم دردو غمشم بیشتره والا انگار قلبت به سه قسمت تیکه میشه الان که دوقسمته برو حالشو ببر

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ازنظر افتصادی اوکی هستین هییییییچ مشکلی نیس خیلیییییییییی هم عالیه  منم همینکارو میکنم&nbs ...

خوبه اما اگه یه روز پشیمون بشم چرا خودمو گرفتارو درگیر سه تا بچه کردم اونم باهم چی

اوضاع  مگه چشه؟

پوشک و وزیت دکترو گرونی چیزی نیس؟

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
منم مثل توبودم ولی بعد اومدن نینیم به غلط کردن افتادم یکی بسمه

وای سخته اره خداکنه بچه هام ارزوم باشن اما خودم اتیشی بودم توبچگبم

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

خواهر منم سومی رو ناخواسته باردار شده میخواست سقط کنه قسمش دارم اینکارو نکنه . وضع مالی خوبی هم داره . 

بسیار کار خوبی میکنی دوستم عاشق بچه زیادم . ۴ تا باشه عالیه 😋

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
خوبه اما اگه یه روز پشیمون بشم چرا خودمو گرفتارو درگیر سه تا بچه کردم اونم باهم چی

الان نیار ب شوهرت بگو الان نه بگو جوونم ده سال بعد 36یالگیم سومی رومیارم الان بیاری واقعا کلافه میشی چون کوچیکن بچه هات فعلا بچه هاتوبزرگ کن ب درس پسرت برس و کلا براشون کم نزار ده سال بعد که ماشالا بزرگ میشن بچه سوم بیار اونموقع بچه هات کمک اتم میکنن  

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

من 22 سالمه خیلی دخملمو دوس دارم بابت داشتنش همیشه خدا روشاکرم ولی با خودم فکر میکنم 22 سال سن خیلی کمه واسه مادرشدن .زود خودمو درگیر بچه کردم

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
من نزدیکه ۲۶ سالمه  و شش ساله ازدواج کردم  پسرم پنج سالشه دخترم سه سال  فقط شوهرم ...

ب نطرم فعلا بچه سومو  دوسه سال دیگه بیار من پسرم شش سالشه دخترم چهار .پسرم میره پیش دبستانی تاحالاعادت نکرده و با ی بچه چهار ساله تو این سرما میشینم تو حیاط مدرسه خییلیی سخته

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.