2777
2789
خدا بچه هاتو برات نگه داره. انشاءالله  بزرگ میشن،و کمک دستت میشن ومایه ی افتخارت میشن،وخستگی ا ...

همچنین عزیزم

ممنون   

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنظرم اینا مهمترن تا پول  همه بحث مالیشو میارن حتما میدونه از پسش برمیاد که می۷واد

بچه سوم خیلی خوبه عالیه 

خانواده شلوغ وگرمش خوبه،امافعلازوده برات بذاریه خورده دیگه بچه هات بزرگ بشن بعد30مثلابیارکه این دوتابچه تم یه خورده ازآب وگل دراومده باشن،پشت سرهم خوب نیست همتون اذیت میشین

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
وقتی شوهرت بچه می خواد بیار که بعدا به بهانه بچه نره سرت خود بیاره از این مردا زیاد دیدم که میگم&nbs ...

زن دوم منظورم بود اشتباه تایپی شد 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ب زور شوهرمو برا یه سال دیرتر راضی کردم الان مصممه که میخواد   میگه ارزومه پسر دومم زود دنیا بی ...

حالا پسر اولي چه گلي بع سرش زده كه اينقد برا دومي هيجان داره؟!؟!

خونه شخصي برا خودتون دارين؟ برا دو تا پسر دراينده ميتونين خونه تهيه كنين؟ يا فقط هدف پسر دوم اوردن هست؟

بهکسی مربوط نیست،اما وضع مالی باید خیلی عالی رباشه ،تودوتا داری بسه دیگه، فضولی نمیکنم ولی تویی که ب ...

خانواده شوهرم خودشون از اون پرجمعیت های باکلاسن عزیزم 

اصلا ربطی نداره به تعداد جمعیت 

من اولیمو کلاغا بردن دومیمو دو سال پیش تو سن ۳۲ سالگی بدنیا آوردم.دیگه هم نمیخوام.خدا بهتون قوت بده ...

خسته نباشی خودتوکشتی تو32 سالگی یکی اوردی دیگه هم نمیخوای،عجیب توهستی عزیزم بیخودی به بقیه خورده نگیر،خودتم عندکلاس وفرهنگ فرض نکن

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
وای شماها رو چه حسابی این راهنمایی های اشتباهو میکنید😐

رو این حساب که زیاد دیدم اقایونی که به بهانه بچه رفتن زن دوم گرفتن مردای این دوره و زمونه فقط دنبال بهانه هستن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود