2777
2789
شوهرم میگه نمیذارم گشنگی بکشین    

همه چي فقط شكمه؟پس خودت چي كي ميخواي مزه زندگي رو بفهمي كي ميخواي ارامش داشته باشي زود ازدواج كردي و دو تا بچه پشت هم اوردي كي وقت كردي به خودت برسي تفريح كني با شوهرت خلوت كني واسه خودت وقت اختصاصي بزاري من خودم تازه بيست و هفت سالگي ازدواج كردم برام عجيبه تو سن بيست شش و هفت سالگي سه تا بچه داشتن تازه من ده سال فقط با شوهرم گشتم و تفريح كردم و ادامه تحصيل دادم ورزش كردم زبانم رو تكميل كردم يه خورده هم براي خودت وقت بزار عزيزم ميتوني بري باشگاه ميتوني كتاب بخوني ؟منظورم اينكه دو تا بچه واقعا برات انرژي و وقت اينچيزها رو ميزارن؟

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دوماه اقدام زیاده؟؟؟؟

نمیدونم.کمه؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
چطور مگه شرایط چشه؟

گروني هزينه زايمان و پوشك و... به كنار

توقعات بچه هاي حالا اينقدر زياد

و از طرفي با بدغذايي شون و بد ادا بودن بچه هاي اين دوره اعصاب ها كشش نداره 

به اعصاب خودمون رحم كنيم 

گروني هزينه زايمان و پوشك و... به كنار توقعات بچه هاي حالا اينقدر زياد و از طرفي با بدغذايي شون و ...

عزیزم من بالا گفتم

تمام این مشکلات برا خانواده های سطح پایین

برای خاتواده های مرفه این مشکلات نیست

خیلی خوبه ک نگرانی نداره

خیلی مسخرس که میگن چه دلی داری تو این اوضاع دل نمیخواد یه امید و توکل ب خدا میخواد مگه روزیشو ادم میده ک نگران باشی خدا روزی هرکیو خودش میده 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
ب زور شوهرمو برا یه سال دیرتر راضی کردم الان مصممه که میخواد   میگه ارزومه پسر دومم زود دنیا بی ...

اگه دختر شد چی؟

چهارمی و پنجمیو بیاری؟؟

عین روز برام روشنه که سومی رو حتما میاری و مطمئنم که خیلی پشیمون میشی

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد

وقتی شوهرت بچه می خواد بیار که بعدا به بهانه بچه نره سرت خود بیاره از این مردا زیاد دیدم که میگم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود