2777
2789
طب سنتى زيربناى طب مدرنه. داروهاى گياهى هم مادر داروهاى فعلين. ولى الان همون اندازه به طب سنتى ...

قیاست مع الفارق هست

وسایل ستاره شناسی پیشرفت کرده و احتیاجی به وسایل ارسطو نیست(البته گمون نکنم ارسطو ستاره شناس بوده باشه)

ولی ثابت شده یه جاهایی طب مدرن هیچ چیزی واسه گفتن نداره و طب سنتی با یک یا دو نسخه مشکل رو کاملا رفع کرده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیلی یهویی وزن کم‌‌کرده . غیر عادیه اصلا .دکترا هرکی یه چیز میگه .یکی میگه عفونت رودس یکی میگه ...

حسابی پرسو جو.کن ویک طبیب حاذق اسلامی پیدا کن...حتما نتیجه میگیری...طب مدرن آدمو گیج میکنه.ودرمانش مقطعیه...کدوم شهرید؟؟

طب مدرن هيييچ دارويى رو بدون سالها تحقيق و مطالعه روى عوارض و اطمينان از فايده اش عرضه نميكنه اما ط ...

طب اسلامی همون طب سنتی اصیل هست بر پایه احادیث پزشکی

پاراگراف اولت هم دقیقا برعکس گفتی

اتفاقا خزاران انسان بر اثر آزمایش داروها و واکسن ها جونشون رو از دست دادن یا نقص عضو شدن

حسابی پرسو جو.کن ویک طبیب حاذق اسلامی پیدا کن...حتما نتیجه میگیری...طب مدرن آدمو گیج میکنه.ودرمانش م ...

شوهرم نظامیه بخاطر شغلش فعلا ساوه زندگی میکنیم .تو قم دکتر روازاده هست .نمیدونم خوبه یا نه .تعریفشو میکنن

🙏
طب اسلامی همون طب سنتی اصیل هست بر پایه احادیث پزشکی پاراگراف اولت هم دقیقا برعکس گفتی اتفاقا خزار ...

طب اسلامى يك طب من در اوردى است براى تيغ زدن ملت و حتى بر بد نام كردن اسلام

يادتون رفته كه رسالت اصلى امامان و معصومين هدايت روحى بشر بوده نه اموزش طب

احاديثى كه در باب پزشكى هستن ابدا در حدى نيستن كه بشه يه علم جديد رو بر پايه ى اونا تشكيل داد

و اينكه بعضى از احاديث (بر فرض جعلى نبودن) فقط به درد همون بشر ناتوان و بدون دانش همون موقع و در سطح فهم همونا بودن

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
شوهرم خیلی یهویی وزن کم‌‌کرده . غیر عادیه اصلا .دکترا هرکی یه چیز میگه .یکی میگه عفونت رودس یکی میگه ...

من هردو ... ولی همسرم رفت پیش پزشک طب اسلامی به چشماش نگاه کرد همه مشکلات بدنشو بدون اینکه ما بگیم گفت که خودمون موندیم واقعا ... مثلا همسرم یک نقطه از کمرش درد میگیره اونو گفت بااینکه پزشکم رفته بودیم و کلی عکس گرفتن و گفتن هیچی نیست

طب مدرن الان مافیایی بیش نیست

میدونم چه حرفایی به من میزنین 

ولی من دلیل دارم

نمک تصفیه شده رو توصیه میکنن بعد دارکی فشار خون تولید میکنن

خمیردندان و مسواک توصیه میکنن واسه رونق دندانپزشکی

ماهی رو توصیه میکنن هفته ای دو بار با ضررهای فراوان

قطره آهن و قرص ویتامین توصیه میکنن بعد معده و روده رو میخوان درست کنن

کلا به توصیه ای میکنن بزنن به جایی رو خراب کنن واسه رونق کسب و کار خودشون

بعد نمک دریا و چوب مسواک و ...عقب موندگی میدونن

اابته یک سری پزشکا مشمول اینا نمیشن

شفا خانه ی امام رضا هست تو تهرانه .ولی خیلی سختمونه بخوایم بریم تهران .هم جاده هاشو اصلا بلد نیستیم هم مرخصی نداریم .اگه قم دکتر طب سنتی خوب باشه میتونم راحت برم 

🙏
من گفتم اشتهاش کم شده .اما خودش میگه اصلا اشتهام کم‌نشده ک مثل قبل غذا میخورم .اتفاقا سرکار همش گشنم ...

يه ازمايش TSh بده، افزايش اشتها و كاهش وزن بيشتر مربوط به بيمارى هاى تيروئيدين و كاهش اشتها و كاهش وزن بيشتر مربوط به بيمارى هاى گوارشى و دور از جون بدخيمى ها

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️