2777
2789
عنوان

بی بی چک مارک روژان

6993 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من ۳روزه از بی بی چک روژان استفاده میکنم بعد ۱۵ دقیقه واسم هاله میندازه آیا کسی اینجوری بوده

دوستم هم استفاده کرد بعد انداختش فرداش رفت دید هاله انداخته کلا اینجوریه این مارک؟

هیچی بهتر از مدیکور نیست

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اگه بعد هفت هشت دقیقه هاله انداخت الکیه هر چی همون اول نشون داد درسته من استفاده کردم از این مارک منفی شد بعد چند دقیقه هاله انداخت ...رفتم ازمایش منفی بود ...هر چی همون اول نشون داد درسته

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
هیچی بهتر از مدیکور نیست

اتفاقا من مدیکور استفاده کردم هاله انداخت بعد روژان استفاده کردم منفی شد آخرم رفتم ازمایش منفی بود 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
[QUOTE=73098744]فكر كنم همينجوريه[/QUOTE شما استفاده کردید؟

بله هاله بعد يك ساعت انداخت طوسي بود هالش

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
اتفاقا من مدیکور استفاده کردم هاله انداخت بعد روژان استفاده کردم منفی شد آخرم رفتم ازمایش منفی بود&n ...

من بعد ۱۵دقیقه روژان هاله میندازه ۳ تا هم امتحان کردم ینی اصلا واسه شما هاله نیفتاد

من بعد ۱۵دقیقه روژان هاله میندازه ۳ تا هم امتحان کردم ینی اصلا واسه شما هاله نیفتاد

روژان خیلی معتبر بود واسه من   اصلش زیر پنج دقه هست   شما که بعد یه ربع هنوز نگهش میداری اشتباهه

خدایا شکرت. 
اره بابا روژان به درد نمیخوره من ماه پیش زدم همون لحظه هاله پررنگ انداخت کاذب بود لعنتی کلی تو ذوقم ...

شما کی استفاده کردید من روز ۲۰سیکلم هستم دوره هامم ۲۸روزس

من این ماه آی یو آی شدم

اتفاقا من مدیکور استفاده کردم هاله انداخت بعد روژان استفاده کردم منفی شد آخرم رفتم ازمایش منفی بود&n ...

برا من همیشه درست بوده حتی قبل حاملگیم هم ماهای قبلش هاله مینداخت در صورتی ک هیچ وقت نمینداخت .بهش میگن بارداری شیمیایی .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شما کی استفاده کردید من روز ۲۰سیکلم هستم دوره هامم ۲۸روزس من این ماه آی یو آی شدم

هنوز زوده ک زدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40