الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از موعد پریودت بزار بگذره عجله نکن اگه پریودت منظمه دوسه روز که گذشت برو ازمایش اگه نامنظمه یک هفته بگذار عقب که افتاد برو ازمایش من خیلی پریودم عقب نمی افتاد این سری 17روز عقب افتاد گفتم حامله ام .اقدام نیستم تازه
هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
ن سه ماه عروسی کردیم بعد بچه نمیخوام فعلا اون ماه هی دیدم پریودم عقب افتاد هی بیبی زدم تاپیکم زدم از بچه ها پرسیدم گفتن هاله انداخته ینی مثبته انقدر گریه کردم گفتن یه مارک دیگه استفاده کن روژان استفاده کردم اولش منفی شد بعد 10دقیقه هاله انداخت دیگه رفتم ازمایش منفی شد ازمایشم .چند وقت اقدامی
ن سه ماه عروسی کردیم بعد بچه نمیخوام فعلا اون ماه هی دیدم پریودم عقب افتاد هی بیبی زدم تاپیکم زدم از ...
من ۳ساله ازدواج کردم ۹ ماه اقدامم ۴ ماهه دارو و آمپولای مختلف استفاده میکنم خودم و همسرم هیچ مشکلی نداریم ولی باردار نمیشم دکترم میگه ناباروری بدون علت داری دیگه این ماه آی یو آی کردم یه هفته پیش
ایشالا زود باردار شی بخدا انتظار خیلی سخته هر ماه با بی بی منفی رو ب رو شی
اتفاقا دیشب شوهرم یهو از خواب پرید گفت خواب دیدم یه دختر داریم ....درس میخونم مستاجرم هستیم شرایطش رو ندارم شوهرم عاشق بچه هست .ایشاالله زود زود نی نی میاد تو بغلت ...منم میترسم آخه نه که پریودامم یه خورده نامنظمه .شرایط بچه داری رو ندارم وگرنه از همین حالا اقدام میکردم