2777
2789
عنوان

بی بی چک مارک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 6993 بازدید | 29 پست
روژان خیلی معتبر بود واسه من   اصلش زیر پنج دقه هست   شما که بعد یه ربع هنوز نگهش میداری ا ...

اخه بی بی چک دختر عمه ی من بعد ۱ساعت مثبت شد باردارم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ۱۵دقیقه روژان هاله میندازه ۳ تا هم امتحان کردم ینی اصلا واسه شما هاله نیفتاد

چرا هاله انداخت ولی بعد 10.15دقیقه ..اولش منفی شد ...دیگه شک کردم رفتم ازمایش منفی بود

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
بله نیستم ولی واسه خیلیا پیش اومده منم گفتم نگه دارم

یه توصیه خواهرانه  

بی بی که منفی شد بنداز دور با روان خودت هم بازی نکن  

منفی بودنش کلا سخت هست  

اگر بخوای به نتیجه های بعد فاسد شدنش هم فکر کنی دیوونه میشی 

خدایا شکرت. 
الان ک روز ۲۰سیکلمم آزمایش خون مشخص میکنه؟

از موعد پریودت بزار بگذره عجله نکن اگه پریودت منظمه دوسه روز که گذشت برو ازمایش اگه نامنظمه یک هفته بگذار عقب که افتاد  برو ازمایش من خیلی پریودم عقب نمی افتاد این سری 17روز عقب افتاد گفتم حامله ام .اقدام نیستم تازه    

باردارید؟

ن سه ماه عروسی کردیم بعد بچه نمیخوام فعلا اون ماه هی دیدم پریودم عقب افتاد هی بیبی زدم تاپیکم زدم از بچه ها پرسیدم گفتن هاله انداخته ینی مثبته انقدر گریه کردم گفتن یه مارک دیگه استفاده کن روژان استفاده کردم اولش منفی شد بعد 10دقیقه هاله انداخت دیگه رفتم ازمایش منفی شد ازمایشم .چند وقت اقدامی

ن سه ماه عروسی کردیم بعد بچه نمیخوام فعلا اون ماه هی دیدم پریودم عقب افتاد هی بیبی زدم تاپیکم زدم از ...

من ۳ساله ازدواج کردم ۹ ماه اقدامم ۴ ماهه دارو و آمپولای مختلف استفاده میکنم خودم و همسرم هیچ مشکلی نداریم ولی باردار نمیشم دکترم میگه ناباروری بدون علت داری دیگه این ماه آی یو آی کردم یه هفته پیش

ن سه ماه عروسی کردیم بعد بچه نمیخوام فعلا اون ماه هی دیدم پریودم عقب افتاد هی بیبی زدم تاپیکم زدم از ...

ایشالا زود باردار شی بخدا انتظار خیلی سخته هر ماه با بی بی منفی رو ب رو شی

ایشالا زود باردار شی بخدا انتظار خیلی سخته هر ماه با بی بی منفی رو ب رو شی

اتفاقا دیشب شوهرم یهو از خواب پرید گفت خواب دیدم یه دختر داریم ....درس میخونم  مستاجرم هستیم شرایطش رو ندارم شوهرم عاشق بچه هست .ایشاالله زود زود نی نی میاد تو بغلت ...منم میترسم آخه نه که پریودامم یه خورده نامنظمه .شرایط بچه داری رو ندارم وگرنه از همین حالا اقدام میکردم  

اتفاقا دیشب شوهرم یهو از خواب پرید گفت خواب دیدم یه دختر داریم ....درس میخونم  مستاجرم هستیم شر ...

ایشالا هر وقت بخوای خدا ی نی نی خوشگل بهت بده😍😍💋💋