2777
2789
عنوان

هزینه زایمان طبیعی در بیمارستان کوثر شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 33 پست
سلام عزیزم خوبی من میخوام زایمان طبیعی بیام بیمارستان ام ار ای یه سوال زایمان بدون درد هم اونجا انجا ...

سلام عزیزم  ببخشید شما قبلا زیر نظر دکتر تقیه بودید میشه لطفا دربارشون بگید من میخام برم زیر نظرش اما شناختی ازش ندارم و اینکه رفتم برای نوبت دهی گفتن دیر نوبت میدن ، سزارین اختیاری انجام میدن ؟  تو کدوم بیمارستانا هستن اطلاع دارید ؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 
سلام عزیزم  ببخشید شما قبلا زیر نظر دکتر تقیه بودید میشه لطفا دربارشون بگید من میخام برم زیر نظ ...

سلام اره من زیر نظردکتر تقیه زایمان کردم خیلی راضی بودم نه زایمان سزاختیاری انجام نمیدن واینکه بیمارستان او ار ای مسلمین ایران اینا بودن الان اطلاع ندارم کدوم ها هستن من خودم مسلمین بودم که اونجاهم واقعا عالی بود

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اره من زیر نظردکتر تقیه زایمان کردم خیلی راضی بودم نه زایمان سزاختیاری انجام نمیدن واینکه بیمار ...

ممنونم عزیزم از پاسخگوییتون 

من یبار چند روز پیش رفتم پیشش نه در مورد هزینه چیزی گفت نه اینکه نظرش با کدوم زایمان حرفی زد چند بار پرسیدم میگه حالا شما بزار پیش بریم بعد یه کاریش میکنم برات 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 
ممنونم عزیزم از پاسخگوییتون    من یبار چند روز پیش رفتم پیشش نه در مورد هزینه چیزی گفت نه ...

اگه ببینه نمیتونی طبیعی سزارینات میکنه دکتر باوجدان ودلسوزی هست

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞