2777
2789
عنوان

هزینه زایمان طبیعی در بیمارستان کوثر شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 33 پست

اره یکی از دوستای منم رفته بود زیاد هزینه اش شد؛راستی شما باردارین؟چه بیمارستانی میری؟

عزیزم خوش اومدی به زندگیمون😍قدمای کوچولوت رو چشمامون دخترم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووه ام آر آی فک کنم خیلی زیاد بشه هزینه اش من اگه کوثر برم دکترم چون اونجاست انگار وظیفشه بالا سرم باشه البته اگه نیاد دکتر شهریورهم هستن که خیلی عالیه

میدونم قبول نمیکنه ولی اگه وقتی باشه که دکتر خودم نباشه اون دکتر شیفت باشه میاد بالا سرم دیگه

نمیدونم مسلمین چرا اینقد پررو شده! زایمان طبیعی بدون دفترچه ۳ تومن با دفترچه ۱۲۰۰  😕😕😕😕 مثل ...

از کجا پرسیدین ؟؟ زایمان سزارین با دفترچه ۱۴۰۰ - زایمان طبیعی رایگان هست

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

سلام .کسایی که کوثر زایمان طبیعی کردن نامه گزروندن کلاس های بارداری لازمه ?حتما باید داشته باشیم ?من طبیعی هستم دکترم کاووسی هست اما هفته ۳۷ هستم کلاس ها رو هم نرفتم نمیدونم بدون نامه قبول میکنن یا نه?

من تو بيمارستان أم أر اي كار ميكنم اگه دكترت اونجا مياد تا واست بپرسم

سلام عزیزم خوبی من میخوام زایمان طبیعی بیام بیمارستان ام ار ای یه سوال زایمان بدون درد هم اونجا انجام میدن؟دکترم دکترمرضیه تقیه هست که اونجا هست وهزینه اش با تامین اجتماعی و تکمیلی زیاد میشه؟ممنون میشم جواب بدی عزیزم😍😘😘

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞