2777
2789
عنوان

تقریبا یک ماهه قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 57 پست
زن نباید کلامی خودشو ب شوهرش ارزه کنه چون ادم چیزی ک راحت بدست بیاره رو قدرشو نمیدونه با حرکات رفتار ...

حیفم میاد که براش اینکارارو کنم.بی لیاقته.ازش سرد شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم درکمال آرامش وگریه کردم حتی و اظهار ناراحتی اما شبش بغلم کرد خوابید و فرداش همون اش و همون ...

خدایا لیست نعمت هایت را ورق می زنم تمامی ندارد؛ تا اخر عمر بدهکارت هستم.....
منم همینو میگم.من وابستش بودم خیلی اما طوری رفتار نکردم که خستش کنم.اما اون اصلا اینطور نیس.مثلا من ...

فکر میکنم مردها به خانمهاشون وابسته نمیشن اما برعکس خانمها به شوهراشون وابسته میشن نمیدونم چرا اینطوره اما بیشتر مواقع همین طوری

بعضی وقتهاپیش میاید ادم حوصله تلاش کردن نداره،اما اگه زندگی وشوهرت دوست داری بایدتلاش کنی،شایداز یهچیزی دلخورکه سردوبی تفاوت،من همسرم تاباهش حرف نزنم هیچی نمیگه بعضیااوقات چندبارتلاشمیکنم 

عزیزم تو رفتارت با شوهرت چجوریه  

من رفتارم خوبه عالی هستش عزیزم مشکل من از جایی شروع شد که یک نامردی به شوهرم گفته رابطه بدن مرد رو ضعیف میکنه و ببخشید خودم خجالت میکشم اینو میگم میگه لذتش برای زن هستش ضعیف شدنش برای مرد هرچی براش توضیح دادم که داری اشتباه میکنی براش از کتاب خوندم از تو نت پیدا کردم دادم بفهمه اینطور نبست فایده نداره میگه نه تو خجالت نمیکشی راجب اینطور مسائل صحبت میکنی زن نباید همش به فکر رابطه باشه زندگی فقط رابطه نیست دیگه ادامه نده منم میگم چرا من مشکلی دارم میگه تو مشکلی نداری من نگران سلامتیم هستم نمیخوام ضعیف بشم تو هم باید به فکر من باشی نه رابطه زناشویی😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

همسرم خیلی خوبه خداروشکر،اما من گاهی سردوبی حوصله میشم از فشارزندگی و.........،اما همیشه ازخدامیخام کمک  کنه

من رفتارم خوبه عالی هستش عزیزم مشکل من از جایی شروع شد که یک نامردی به شوهرم گفته رابطه بدن مرد رو ض ...

عزیزم منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومده شوهرم برا خوردن قرص تقویت اسپرمش گفته بودن 2ماه نباید نزدیکی کنید یا گفته بودن ضعیف میشی بمن میگف چیزی نمیگفتم ولی لباس باز میپوشیدم نمیتونست خودشو نگه داره گفتنشو میگف ولی انجام نمیداد توام اینکارو کن شایدم از رو لجش سراغت نمیاد اینک تو میگی مشکلی پیش نمیاد 

اطرافیان میبینم بااینکه نه ظاهر ونه تیپ جذابی دارن تاحالا به شوهرشون یه عزیزم نگفتن وشوهراشون برا رابطه التماسشون میکنه.نازشونو خریداره ومن چقدر حسرت میخورم من چه کوتاهی کردم

عزیزم منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومده شوهرم برا خوردن قرص تقویت اسپرمش گفته بودن 2ماه نباید نزدیک ...

لباس باز میپوشم لباس هایی که میگم امکان نداره طاقت بیاره پوشیدم آرایش کردم موهام رو رنگ کردم ولی فایده نداره خواهر هیچی دلم خیلی گرفته احساس میکنم یک موجود اضافی هستم تو این زندگی باورکن الان چند ساله اینطوری هستش ولی زخم دلم هنوز تازه هستش😳 ممنونم که راهنماییم کردی عزیزم مرسی از محبتت🙏