الان تقریبا یک ماهه با شوهرم سر سنگینیم.اما اصلا سراغم نمیاد برا رابطه واین خیلی حالمو بد میکنه.
خب. من زنم و مظهر ناز ومرد. هم مظهر نیاز.اینکه از نظر جنسی بفهمم شوهرم نیازداره بهم حس خوبی بهم دست میده.همیشه همینطور توقع داره من برم وازش درخواست رابطه کنم.خب زنونگیم نابود میشه.چندماهه همش من پیشقدم شدم وخسته شدم.یکماهه که نرفتم اون اصلا نمیاد.چقد خره.خب من چیکارکنم؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدات شم میدونم سخته خودمم زنم میدونم این چیزا چقد برا زن مهمه ببخشیدا ولی شاید سرش جایه دیگ بنده اخ ...
فکر نکنم خواهر منم اول مثل شما فکر کردم قسمش دادم اونم به همه مقدسات قسم خورد که دوست نداره و میلی دیگه به این کار نداره منم از موقع حسم رو سرکوب کردم قبلا خیلی خودم پیشقدم میشدم برای رابطه که منو به بدترین شکل ممکن پس میزد منم دیگه نرفتم سراغش اونم براش اهمیتی نداره فقط گاهی از خانوم های فامیل میشنوم که شوهرشون گرم هستن حسرت میخورم که حسرت دردی ازم دوا نمیکنه من عاشق شوهرم بودم باهاش ازدواج کردم ولی حالا فهمیدم برای ازدواج عشق تنها کافی نیست😔
تقصیر خودته عزیزم انقد با زبونت گفتی بیا باهم برنامه داشته باشیم خودشو گرفته من ی سال نیمه ازدواج کردم تو این مدت یبارم پیشقدم نشدم فقط با رفتارم نشون میدم
تقصیر خودته عزیزم انقد با زبونت گفتی بیا باهم برنامه داشته باشیم خودشو گرفته من ی سال نیمه ازدواج کر ...
نه عزیزم من نگفتم با لباس مناسب پوشیدن آرایش کردن و با رفتارم نشون دادم که پشتش رو میکرد به من و میگفت خوبه خوشگل شدی دیگه بزار بخوابم یا به کارم برسم من الان یک ساله که من پیشقدم نیستم 2 ماهی یکبار رابطه داریم که اونم خودش میاد من دیگه کاری به کارش ندارم😔
ببخشید عزیزم وقتت رو گرفتم مدام باید جواب پست های منو بدی شرمنده بازم مرسی که باهام همدردی کردم امیدوارم خوشبخت باشی برات آرزوی بهترین ها رو دارم گلم🙏