2777
2789
عنوان

تقریبا یک ماهه قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید زیاد قهر کنی اگه زن وشوهر از سه روز قهرشون زیادتربشه خدابهشون پشت میکنه عزیزم سعی کن قهرتون چن ساعتی باشه😉توهم خودتو لوند کن دلشو آب کن میاد😁

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
به جای درخواست نیاز برو بشین باهاش حرف بزن مشکلتونو برطرف کن خودش درخواست میکنه بعدش

بهش گفتم درکمال آرامش وگریه کردم حتی و اظهار ناراحتی اما شبش بغلم کرد خوابید و فرداش همون اش و همون کاسه

شوهرمنم اینطوریه ..اما من نقطه ضعفشو میدونم کجاست ..از پا و موی روشن خوشش میاد هروقت موهامو دکلره کنم یا لباس کوتاه بپوشم حتی اگرمریض و بیحالم باشه نمیتونه بی توجهی کنه 

شمام ببین چی بیشتر جذبش میکنه شاید نتیجه داد

هرچی بیشتر طول بکشه بدترروابطتون سردترمیشه،اگه ازاول هنمیطور بودیدعادت کرده،نبایدمیزاشتید عادت شه براش،

خدایا لیست نعمت هایت را ورق می زنم تمامی ندارد؛ تا اخر عمر بدهکارت هستم.....
چرا اصن باید یک ماه باهم سرسنگین باشید  چی بگم  حتما روابطتون رو درس کنید حتما

سر همون قضیه کربلا که گفتم ااینطوری شدیم..با روی خوش هم گفتم اما اون ناراحت شد و به خودش گرفت

هی خواهر از رابطه نگو که دلم خون شده از دست شوهرم من درکت میکنم خوبم درکت میکنم چقدر برای زن سخته بفهمه شوهرش بهش نیاز نداره نمیدونی چقدر برام سخته دلم داره میترکه از این همه بی تفاوتی و سردی باورکن کوه یخ هستش   

زن نباید کلامی خودشو ب شوهرش ارزه کنه چون ادم چیزی ک راحت بدست بیاره رو قدرشو نمیدونه با حرکات رفتارت باید تحریکش کنی این کارارو بکن بعد ی ماه نیومده سراغت ی قدم اینجوری براش بردار ایشاالاه درس میش😊😊

یک سوال برام پیش اومده اینکه زن وشوهر بهم مگه وابسته نمیشن پس چطور تحمل میکنن یک ماه با هم حرف نزنن ...

منم همینو میگم.من وابستش بودم خیلی اما طوری رفتار نکردم که خستش کنم.اما اون اصلا اینطور نیس.مثلا من دوروز رفتم شهرستان انقد دل تنگ شدم اما اون حتی یه بارم زنگ نزد بگه زنده رسیدی یا نه و بهش پیام دادم زنگ زد یه سری حرفایه عادی گفت و قطع کرد..باور کن جوری شده که منم کم آوردم و از چشمم افتاده ودیگه حوصله ش رو ندارم.دلم نمیخواد تلاشی برا زندگیم کنم