2777
2789
عنوان

خاستگار کج کوله

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چی جالب تر میریم بیرون اصلا در مورد خودم ازم سوال نمیپرسه   همش در مورد اقتصاد و بدبختی و ا ...

ديگه اين هوش و تدبير تو رو مي طلبه ك سوال بپرسي و حرفها رو ب سمت دلخاهت ببري

ضمن اينكه از همون حرفا هم ميفهمي شخصيتش چطور هست همونا هم خوبه برا شروع اشنايي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ی چی جالب تر میریم بیرون اصلا در مورد خودم ازم سوال نمیپرسه   همش در مورد اقتصاد و بدبختی و ا ...

تو بپرس امون به اون نده. اصلا لیست سوال بنویس بگو من میخوام درباره چیزای مهم تر حرف بزنیم. از قبل اینکه بیاد سراغت بهش پیام بده بگو اینبار میخوام درباره فلان مساله حرف بزنیم. 

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
بخدا نمیزنه هییییییییییچ.مگر اینکه من مسیج بدم خوبین؟زنگ میزنه

یه هفته کامل ولش کن اصلا نه زنگ بزن نه پیام. ببین اصلا مهم براش ک علتشو ازت بپرسه؟؟ اگر خیلی تو کارش غرق باشه دیگ زن میخواد بگیره چیکار

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
خب اینجوری ک باید چهار پنج سال فقط بذارن واسه اشنایی!! چون آقا فقط آخر هفته ها دوس داره چند کلمه با ...

نه خب اشنايي راههاي ديگه هم داره

تحقيق كنند راجع ب طرف 

بعدم مگه قرار هست چقدر حرف بزنن

ادما هموني هستن ك تو يكي دوماه اول نشون ميدن اين ما هستيم ك يا نميفهميم يا نشونه ها رو ناديده ميگيريم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خب اینجوری ک باید چهار پنج سال فقط بذارن واسه اشنایی!! چون آقا فقط آخر هفته ها دوس داره چند کلمه با ...

فكر كنم ميگه خاستگار نميگه نامزد 

استارتر نامزد يا خاستگاررررر؟

اگر كم كم روابطشو بيشتر نكنه اره غير طبيعيه، ي هفته تو پيغام نده ببين چيكار ميكنه ولي ازش بپرس چرا ا ...

همش میگه عذر میخوام ک بیشتر ی بار نمیتونم بیام کارم زیاده فعلا و میگه من الان بخاطر اینک مجردم خودمو اینقد درگیر کار کردم  خوب اینک اینقد درگیره چرا اصلا میخواد زن بیگیره 

همش میگه عذر میخوام ک بیشتر ی بار نمیتونم بیام کارم زیاده فعلا و میگه من الان بخاطر اینک مجردم خودمو ...

بنظر من ك مشكلي نيست

راجع ب همينم سوال كن ك برنامت برا بعد ازدواج چيه ساعت و روزهاي كاريت چطور هست

ك ظاهرا گفته فعلا مجردم اينطوره اما تو واضح بپرس و جواب واضح بگير

انگار خودتم بي تجربه هستي!؟ با خاستگار تاحالا صحبت نداشتي؟

همش میگه عذر میخوام ک بیشتر ی بار نمیتونم بیام کارم زیاده فعلا و میگه من الان بخاطر اینک مجردم خودمو ...

اومدن با احوالپرسي فرق ميكنه، خودت ميدوني بالاخره بايد همه جوانبو در نظر بگيري ولي اينكه بهش گفتي و حتي زنگم نميزنه نشون ميده كلا ادم بيخياليه اگر ميتوني با اين اخلاق كنار بياي اشناييو ادامه بده ولي من خودم به شخصه يكي بود همينجوري از نظر خونواده و موقعيتش همه چيز اوكي بود به هم ميخورديم ولي اين ي مورد رو اعصابمه خيلي راحت بهش گفتم وقتي ديدم تغييري نكرد گفتم خداحافظ 

فكر كنم ميگه خاستگار نميگه نامزد  استارتر نامزد يا خاستگاررررر؟

خب خواستگاری که بینشون صیغه محرمیت خونده بشه(منظورم عقد نیست) نامزد حساب میشن.

اما اگر صیغه نخونن فقط خواستگار نامحرم ب حساب میاد...من نفهمیدم منظورتون از نامزد دقیق یعنی چی😐😐😐

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
اگر كم كم روابطشو بيشتر نكنه اره غير طبيعيه، ي هفته تو پيغام نده ببين چيكار ميكنه ولي ازش بپرس چرا ا ...

عزیزم یک چیزی می گم که برات عبرت بشه یک دوستی داشتم چند تا خواستگار داشت روی هر کدوم اسم می ذاشت و مسخره می کرد الان 20 سال از اون ماجرا می گذره اون هنوز مجرده و از بد روزگار با یک مرد متاهل صیغه کرده ظاهرا به همه چی ازنظر مادیات رسیده ولی من می دونم که از درون داغونه