سلام بچها من برام یه خاستگار اومده فقط اخر هفته ها میاد دنبالم بعد در طول هفته هم باهم درارتباط نیستیم مگر اینکه من یه مسیج بدم شازده بعدش زنگ بزنه جواب مسیج و بده غیر عادی نیست مرحله اشنایی ایه مدلی؟؟؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی چی جالب تر میریم بیرون اصلا در مورد خودم ازم سوال نمیپرسه همش در مورد اقتصاد و بدبختی و ا ...
تو بپرس امون به اون نده. اصلا لیست سوال بنویس بگو من میخوام درباره چیزای مهم تر حرف بزنیم. از قبل اینکه بیاد سراغت بهش پیام بده بگو اینبار میخوام درباره فلان مساله حرف بزنیم.
همش میگه عذر میخوام ک بیشتر ی بار نمیتونم بیام کارم زیاده فعلا و میگه من الان بخاطر اینک مجردم خودمو ...
اومدن با احوالپرسي فرق ميكنه، خودت ميدوني بالاخره بايد همه جوانبو در نظر بگيري ولي اينكه بهش گفتي و حتي زنگم نميزنه نشون ميده كلا ادم بيخياليه اگر ميتوني با اين اخلاق كنار بياي اشناييو ادامه بده ولي من خودم به شخصه يكي بود همينجوري از نظر خونواده و موقعيتش همه چيز اوكي بود به هم ميخورديم ولي اين ي مورد رو اعصابمه خيلي راحت بهش گفتم وقتي ديدم تغييري نكرد گفتم خداحافظ
اگر كم كم روابطشو بيشتر نكنه اره غير طبيعيه، ي هفته تو پيغام نده ببين چيكار ميكنه ولي ازش بپرس چرا ا ...
عزیزم یک چیزی می گم که برات عبرت بشه یک دوستی داشتم چند تا خواستگار داشت روی هر کدوم اسم می ذاشت و مسخره می کرد الان 20 سال از اون ماجرا می گذره اون هنوز مجرده و از بد روزگار با یک مرد متاهل صیغه کرده ظاهرا به همه چی ازنظر مادیات رسیده ولی من می دونم که از درون داغونه