2777
2789
عنوان

خاستگار کج کوله

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 69 پست

سارا سیبلو حس میکنم مردی😂مدل حرف زدنت مردونس😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
همش میگه عذر میخوام ک بیشتر ی بار نمیتونم بیام کارم زیاده فعلا و میگه من الان بخاطر اینک مجردم خودمو ...

خب بهش بگو بعد ک متاهل شدی دیگه کارتو کمتر می‌کنی یعنی؟!! منظورش اینه؟ اگر اره خب دیگ باید شروع کنه کارشو کم کنه 

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من ك مشكلي نيست راجع ب همينم سوال كن ك برنامت برا بعد ازدواج چيه ساعت و روزهاي كاريت چطور هست ...

چرو خواهر خاستگار داشتم ولی ایه یکی دیگ نوبرشه بهم میگه شما هر سوالی دارین بپرسین من جوابمیدم؟؟؟و جالباینک اون در مورد من هیچ سوالی نمیکنه وحتی ازم نمیپرسه چرا قبلا جدا شدی من خاستگار داشتم فهمیده عقد بودم جدا شدم رفته پشت سرشم نگا نکرده 

خب خواستگاری که بینشون صیغه محرمیت خونده بشه(منظورم عقد نیست) نامزد حساب میشن. اما اگر صیغه نخونن ف ...

والا ما نامزد ب اوني ميگيم ك جواب مثبت بهش داده شده

اينا در مرحله اشنايي هستن تا بجواب مثبت و منفي برسن خاستگار حساب ميشه

هنوز جواب مثبت بهش نداده ك

بخاطر همين ميگم توقع نبايد داشته باشه ك مث نامزد بهش ز بزنه و صميمي بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزیزم یک چیزی می گم که برات عبرت بشه یک دوستی داشتم چند تا خواستگار داشت روی هر کدوم اسم می ذاشت و م ...

ممنونم عزيزم، ولي خوب جداي اخلاق ظاهر هم يكم مهمه نميگم خوشگل باشه ولي بالاخره بايد به دل ادم بشينه، اون پسره عين اين عكسه بود با ي عينك، به خودش هيچوقت حرفي نزدم خدايي نكرده ناراحت بشه كلا خيلي اختلاف داشتيم از نظر فرهنگي قيافش شايد تاثيري توي جوابم نداشت. 

چرو خواهر خاستگار داشتم ولی ایه یکی دیگ نوبرشه بهم میگه شما هر سوالی دارین بپرسین من جوابمیدم؟؟؟و جا ...

نميدونم والا 

خب شايد ميخاد خودت حرفش رو بزني 

از سوالايي ك تو ميپرسي ميفهمه چطور ادمي هستي و چي برات مهم هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بهتر سر حرفو حودت باز بکنی .بهش همه چیزو توضیح بدی حتی دلیل جداییت .از چیزای که بدت میاد یا خوشت میاد از نوع اخلاق رفتار دو طرف کلا همه چیزو 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد