سلام بچها من برام یه خاستگار اومده فقط اخر هفته ها میاد دنبالم بعد در طول هفته هم باهم درارتباط نیستیم مگر اینکه من یه مسیج بدم شازده بعدش زنگ بزنه جواب مسیج و بده غیر عادی نیست مرحله اشنایی ایه مدلی؟؟؟؟؟؟
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر من ك مشكلي نيست راجع ب همينم سوال كن ك برنامت برا بعد ازدواج چيه ساعت و روزهاي كاريت چطور هست ...
چرو خواهر خاستگار داشتم ولی ایه یکی دیگ نوبرشه بهم میگه شما هر سوالی دارین بپرسین من جوابمیدم؟؟؟و جالباینک اون در مورد من هیچ سوالی نمیکنه وحتی ازم نمیپرسه چرا قبلا جدا شدی من خاستگار داشتم فهمیده عقد بودم جدا شدم رفته پشت سرشم نگا نکرده
عزیزم یک چیزی می گم که برات عبرت بشه یک دوستی داشتم چند تا خواستگار داشت روی هر کدوم اسم می ذاشت و م ...
ممنونم عزيزم، ولي خوب جداي اخلاق ظاهر هم يكم مهمه نميگم خوشگل باشه ولي بالاخره بايد به دل ادم بشينه، اون پسره عين اين عكسه بود با ي عينك، به خودش هيچوقت حرفي نزدم خدايي نكرده ناراحت بشه كلا خيلي اختلاف داشتيم از نظر فرهنگي قيافش شايد تاثيري توي جوابم نداشت.