2777
2789
عنوان

خاستگار کج کوله

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب الان بگین من چه کار کنم ازش بپرسم اصلا من ب دلت هستم یا ن؟؟؟؟اگ نیستم چرا ایجوری رفتار میکنی اگرم هستم که برو یا برادر بعدشم یه وقتایی ک میخواد صدام کنه نمیگه سارا خانم میگه خانم شیری  

نه دوبار اومدن خونمون بعدش دیگ گفتن خودتون برین بیرون اشنا بشین    

ازش سوالات مهم بپرس توی اوت مدت که پیششی. مهم اینه که جواب درست و حسابی به سوالات بده و بفهمی تفاهم داریم یا نه. دیر به دیر زنگ زدنشم خودت باید علتشو بفهمی ببینی شاید کارش سخته و سرش شلوغه. شاید میخواد وابسته نشه. شاید واقعا عقلانی و با اگاهی کم بهت پیام و زنگ میده. ولی باید ببینی این ارتباط کمش از روی یخ و سرد و بلغمی و تنبل و بی احساسی و بی علاقگشیم نباشه 

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
خوب همین اگ اجبار چرا نمیگه من که مجبورش نکردم عامو 

بعضی ها مدلشون اینه شوهر من عقد کرده بودیم همینطری بود تا من اس نمیدادم از اون خبری نمیشد الانم همونه میرم خونه مادرم نه زنگی نه پیامی  منم نمیدم اعتراضم میکنه میگه رفتی خونه بابات منپ تنها گذاشتی به فکرمم نیستی

شاید آشنا شدن رو براش بد معنی کردن

خب ديگه اشنايي همينجوري هست ديگه دوست پسرش ك نيست

حالا اگه ز ميزد مي اومد ميگفت فكر كرده من دوست دخترشم!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خب ديگه اشنايي همينجوري هست ديگه دوست پسرش ك نيست حالا اگه ز ميزد مي اومد ميگفت فكر كرده من دوست دخ ...

یعنی اصلا زنگ نزنه طبیعه؟؟اخه من میگم ما ک فعلا بخاطر کارش نمیتونیم بیشتر از هفته ایی ی بار بریم بیرون حداقل ی روزایی زنگ بزنه 

یعنی اصلا زنگ نزنه طبیعه؟؟اخه من میگم ما ک فعلا بخاطر کارش نمیتونیم بیشتر از هفته ایی ی بار بریم بیر ...

ز زدن برا اشنايي زياد خوب نيست برا تو خوب نيست

وابسته ميشي احساسي تصميم ميگيري

همينطوري ادامه بده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ازش سوالات مهم بپرس توی اوت مدت که پیششی. مهم اینه که جواب درست و حسابی به سوالات بده و بفهمی تفاهم ...

ی چی جالب تر میریم بیرون اصلا در مورد خودم ازم سوال نمیپرسه   همش در مورد اقتصاد و بدبختی و این ور و اونور حرف میزنه  

خب ديگه اشنايي همينجوري هست ديگه دوست پسرش ك نيست حالا اگه ز ميزد مي اومد ميگفت فكر كرده من دوست دخ ...

خب اینجوری ک باید چهار پنج سال فقط بذارن واسه اشنایی!! چون آقا فقط آخر هفته ها دوس داره چند کلمه با نامزدش حرف بزنه😓🙄

Your smile is more beautiful than everything for me❤️