2777
2789
عنوان

ی پسر دوساله دارم با ی دختر یک ساله باردارم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اصلا نمیتونم ب نگه داشتنش فک کنم تو شهر غریب با ی حقوق کارمندی خودمم دیگه جونی ندارم از بس دنبا ...

خیلی سخته خدا کمکت کنه واقعا سخته من یه پسر یه ساله دارم خیلی اذیتم خیلی روزایی که حالم بده اول باید به اونا برسم بعد خودم استراحت کنم جز مادر کسی اذیت نمیشه مخصوصا حقوق کم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بخدا اصلا نمیتونم ب نگه داشتنش فک کنم تو شهر غریب با ی حقوق کارمندی خودمم دیگه جونی ندارم از بس دنبا ...

توکل ب خدا ان شاء الله هرچی ب خیر و صلاحتونه پیش بیاد آزمایشم بده

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من ۱۶‌ماه طبیعی جلوگیری کردم هیچ اتفاقیم نیفتاد الان دوماه آزادم  پسرمم ۱۹ ماهشه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
پسرم 14ماهش بود بازم باردارشدم ماه آخر رحمم پاره شده بود نفهمیدم دکترم گفت تا حالا تو عمرم عمل به ای ...

الهی خدا کمکت کنه و بهت نی نی نده الان چی داری یه دختر یه پسر؟؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من ۱۶‌ماه طبیعی جلوگیری کردم هیچ اتفاقیم نیفتاد الان دوماه آزادم  پسرمم ۱۹ ماهشه

دوماه آزادی؟؟؟ یعنی نی نی میخوای؟؟

دوماه آزادی؟؟؟ یعنی نی نی میخوای؟؟

بدنم کلا دیرمیگیره باردارشم سرپسرم۱۵ماه نازایی داشتم الانم که دوماهه سروقتم پریودمیشم۲۲سالمه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
الهی خدا کمکت کنه و بهت نی نی نده الان چی داری یه دختر یه پسر؟؟؟

آره الان ی دختر و ی پسر دارم.بعد پسرم هم مطمعن جلوگیری داشتیم با ک ا ن دو م اصلا نمیدونم چطور باردارشدم چون همیشه نگاه میکنم سوراخ نباشه .الان میترسم .بعد زایمان دخترم پنجاه روز خونریزی داشتم بعدش ی هفته ای قط شد و بعدش انگار پریود شدم ولی دیگه الان دخترم چهار ماهشه نشدم .نمیدونم اون پریود بود یا نه؟بی بی هم زدم منفی بود.بخدا از استرس دیگه دوست ندارم شوهرم بهم نزدیک شه چون واقعا بچه کوچیک سخته

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
آره الان ی دختر و ی پسر دارم.بعد پسرم هم مطمعن جلوگیری داشتیم با ک ا ن دو م اصلا نمیدونم چطور باردار ...

خدا هرطوربخاد میده چه مابخوایم چه ناخواسته باشه

خدا هرطوربخاد میده چه مابخوایم چه ناخواسته باشه

یکی از آشناها پسر۳ساله داشت بادستگاه باردارشد دستگاهشم اصلا مشکل نداشت بنده خدا زد بچش دوقلو شد دوتاپسر الانم ۳سالشونه بزرگه۶سال

بدنم کلا دیرمیگیره باردارشم سرپسرم۱۵ماه نازایی داشتم الانم که دوماهه سروقتم پریودمیشم۲۲سالمه

انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد عزیزم