2777
2789
عنوان

ی پسر دوساله دارم با ی دختر یک ساله باردارم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 69 پست

زندگی رو میبینی

من ۳ سال تلاش کردم که باردار شم و بدون علت باردار نشدم 

بالاخره بعد ۳ سال باردار شدم، از خوشحالی داشتم بتل در میوردم که هفته هفتم سقط شد

یکی نمیخوادو خدا زورکی بهش میده

یکی میخوادو هرکار میکنه نمیشه

انگار همه مون یه جوری باید اذیت شیم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اوقات طبیعی گاهی اوقات کاندوم. ولی سفت و سخت بود بخدا

طبیعی سفت و سخته آخه؟😐😐😐

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
گاهی اوقات طبیعی گاهی اوقات کاندوم. ولی سفت و سخت بود بخدا

بع جلوگیری طبیعی نمیگن سفت و سخت . 20 درصد امکان بارداری وجود داره. این سری که گذشت ولی همیشه از کاندوم استفاده کن.

من که مامانم گفته تا ۱۰ سال دیگه بچه بخوای سرتو میبرم بزار کمی نفس بکشی 😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
چلا اخه

پسرم 14ماهش بود بازم باردارشدم ماه آخر رحمم پاره شده بود نفهمیدم دکترم گفت تا حالا تو عمرم عمل به این سختی نداشتم بعدش گفت بازم باردار بشی دیگه می‌میری چون رحمت دیگه تحمل نداره و خونریزی می‌کنی الان همش میترسم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!