2777
2789
عنوان

ی پسر دوساله دارم با ی دختر یک ساله باردارم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 69 پست

عزعزیم انشالله که باردار نیستی اما اگه بودی بدون مصلحتی در کار بوده که تو ازش بیخبری. سقطش کنی یه عمر عذاب وجدان ولت نمیکنه. یه همسایه دارم پنجاه سالشه. تعریف میکرد برام میگفت بعد از دو تا دخترم دو بار دیگه باردار شدم چون دختر بودن سقط شون کردم. از اونموقع ورق زندگیم برگشت. اتفاقات زیادی تو زندگیش افتاده بود که فکر میکرد به خاطر اونه. چشماش پر اشک شد و گفت حیف که زمان به عقب برنمیگرده. دلم خیلی براش سوخت.

تو مواظب باش تو سن بالا پشیمونی نیاد سراغت. خودتو به خدا بسپار. خدا توانشو بهت میده.

ثمره عشق من و بابایی، به بهشت کوچیک ما خوش اومدی عزیزم.   
آره الان ی دختر و ی پسر دارم.بعد پسرم هم مطمعن جلوگیری داشتیم با ک ا ن دو م اصلا نمیدونم چطور باردار ...

چرا لوله هاتو نمیبندی دیگه‌‌‌.‌‌. که استرس هم نداشته باشی بااینکه چند خانم دیدم با وجود اینکه لوله هاشون و بسته بودن باردار شدن ولی دیگه مطمئن ترین جلوگیریه مثلا

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا لوله هاتو نمیبندی دیگه‌‌‌.‌‌. که استرس هم نداشته باشی بااینکه چند خانم دیدم با وجود اینکه لوله ه ...

آخه شرایط داره بالای سی سال و سه تا هم بچه داشته باشی 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
آخه شرایط داره بالای سی سال و سه تا هم بچه داشته باشی 

ای وای نمیدونستم اینو😡😡

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

عزیزمم شما با پیش،آب (آب قبل از منی ) حامله میشی.هم من و هم دوستم با وجودجلوگیری،طبیعی،یا با کاندوم اینجوری حامله شدیم.دکتر گفت باید از همون اول رابطه کاندوم بزارین نه فقط لحظه آخر.به هرحال ایشالا خیر هست

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خویش گذارد.(امام علی علیه السلام)
یکی از آشناها پسر۳ساله داشت بادستگاه باردارشد دستگاهشم اصلا مشکل نداشت بنده خدا زد بچش دوقلو شد دوتا ...

وای نگو منم دستگاه گذاشتم.یاخدا😕😕😕😕😕😕

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

استارتر امیدوارم حامله نباشی چون میدونم چقدرسخته. 

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
آره الان ی دختر و ی پسر دارم.بعد پسرم هم مطمعن جلوگیری داشتیم با ک ا ن دو م اصلا نمیدونم چطور باردار ...

عزیزم برو امپول بزن یا همسرت بره لوله هاشو ببنده خیال خودتو راحت کن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزیزم برو امپول بزن یا همسرت بره لوله هاشو ببنده خیال خودتو راحت کن

همسرم قبول نمیکنه می‌ترسه .آمپول چی؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!