2777
2789
عنوان

ی پسر دوساله دارم با ی دختر یک ساله باردارم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 69 پست

وااای خدا چه سخت منم پسرم یک سال و دو ماهش بود فهمیدم بازم باردارم الان دخترم چهار ماهشه .جلوگیریت چی بود؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با این شرایط باید جلوگیری سفت و سخت میکردین الان گناه داره 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

ببخشید بی ادبیه ادم چشم بسته ام رابطه داشته باشه اینطوری نمیشه شماچجور جلوگیری داشتی ک باردارشدی!درکل مصلحت خداست مبارک خوشحال باش خداخودش کمکتون میکنه روزیشم میده ب انداختنش اصلافکرنکن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

چی بگیم الان بتو؟؟؟؟؟؟؟؟

سال دیگه نیای بگی 

بجه یه پسر سه ساله ویه دختر دوساله و یه نی نی یک ساله دارم و باردارم باز....صلوات

شوخی کردم عزیزم واقعا تبریک میگم .

انشالا روزی همه منتظرا بیان خبر بارداری بدن.

امیدوارم بهترینها رقم بخوره برای شما وخانواده

ماشالا به شما

عزیزم خیلی از خودت مراقبت کن دکترا میگن بعد زایمان چهارسال طول میکشه بدن،بدن قبلی بشه و باید بین بچه ها چهارسال فاصله گذاشت تا کمترین اسیب به مادر وارد شه حتما پیش دکتر تغذیه برو

من دکتر گفته باردار بشم دیگه مرگم حتمیه.

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!