2777
2789
عنوان

عاقا خیلی دلم گرفته

123 بازدید | 13 پست

الان یک ساله ک میخوام حامله شم. کلی هگ دکتر رفتم تو تابستون برام عکس رنگی رحم نوشت رفتم پدددددرم در اومد خیلی وحشتناک بود دردش...گفتن هردوتا لوله بسته اس...دنیا رو سرم خراب شده بود...بعد دکتر گفت باید لاپاروسکپی کنی برای اطمینان...تو لاپارسکوپی خداروشکر گفتن عکس اشتباه بوده و رحم و لوله ها عادیه...ولی بعد از اون 3 ماه میگذره و هنوز خبری نیست.

این ماه رفتم پیش یک پزشک سنتی...دوباره گفت لوله ها بسته است.از رو شکم معاینه کرد گفت لاپاراسکوپی اشتباه بوده...اخه مگه میشه؟؟؟

خیلی دلم گرفت. چرا این بدبختی تموم نمیشه . یکی بیاد با قطعیت بگه تکلیفمو روشن کنه

خسته شدم به خدا

چیکار کنم همش گریه میکنم

اگه تهرانی برو بیمارستان صارم خیلی دقیقه یا ابن سینا

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سر ی مشکلی ۳ماهه حالم مثل شماس دارم سکته میکنم مدام گره تو کارمون میوفته انواع دعا و نذرو نیاز ...

منم واقعا نمیدونم چیکار کنم. هرچی دعا میکنم انگار هیچکس صدامو نمیشنوه

خسته شدم به خدا. دعا کن برام

ایشالا خوب میشی چیزی نیست برو ی دکتر خوب دوباره چک کن لوله ها تو

حاجت بزرگی دارم لطفا برام‌صلوات بفرستید از خدا میخوام مشکلی ک من دارم برای هیچ کس پیش نیاد   
لاپاراسكوپي خيلي دقيقه محاله اشتباهي توش باشه،حالا براي اطمينان باز عكس رنگي رو يه جاي ديگه انج ...

خیلی درد داشت. خیلی زیاددد . حاضرم دوباره لاپاراسکوپی کنم ولی عکس نه. وسطش فشار افتاد بیهوش شدم خیلی بد بود

نمیدونم واقعا همه اینقدر درد دارن یا من خیلی لوسم

خیلی درد داشت. خیلی زیاددد . حاضرم دوباره لاپاراسکوپی کنم ولی عکس نه. وسطش فشار افتاد بیهوش شدم خیلی ...

منم عكس رنگي رو انجام دادم اصلا درد نداشت حتي از درد پريودي هم خفيف تر بود،نميخوام ناراحتت كنم اما ميگن اگه لوله ها بسته باشه يا مثلا خال سر راهش باشه درد پيش مياد

خداجوووونم مراقب بچه هام بااااش  
منم عكس رنگي رو انجام دادم اصلا درد نداشت حتي از درد پريودي هم خفيف تر بود،نميخوام ناراحتت كنم اما م ...

اره. خانومی ک همونجا بود گفت چون بسته است اینقدر درد داشتی

من کاملا ناامید شدم حتی ب ای وی اف فکر میکردم. بعد لاپاراسکوپی گفت درسته...باز الان

دیگه واقعا نمیدونم 

اره. خانومی ک همونجا بود گفت چون بسته است اینقدر درد داشتی من کاملا ناامید شدم حتی ب ای وی اف فکر م ...

انشاالله خدا خيلي زود بهت ني ني بده و معجزت بشه واسه منم دعا كن منم دلم ني ني ميخواد شوهرم عاشق بچه است 

خداجوووونم مراقب بچه هام بااااش  
انشاالله خدا خيلي زود بهت ني ني بده و معجزت بشه واسه منم دعا كن منم دلم ني ني ميخواد شوهرم عاشق بچه ...

انشالله خدا به همه هرچی میخوان بده

من که کاملا ناامیدم و حس میکنم اصلا خدا صدامو نمیشنوه. اصلا دعا فایده نداره.