2777
2789
عنوان

خون در مدفوع😢

| مشاهده متن کامل بحث + 41971 بازدید | 82 پست
زایمان که نداشتم  چاق هم نیستم زیاد هم نمیشینم نه گوشت اضافی هم نداشتم

پس اگر مطمنی ک گوشت اضافی نداری حتما دکتر برووووو ایشالله ک چیزی نیس

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگر مطمنی ک گوشت اضافی نداری حتما دکتر برووووو ایشالله ک چیزی نیس

چشم حتما میرم

فعلا از مامانم پرسیدم میگه چون روز آخر پریودت بوده چیز خاصی نیست

حالا اگر تا فردا خوب نشدم یکشنبه حتما دکتر گوارش میرم

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   
بواسیره چی هست؟؟؟

بواسیر دقیقشو نمیدونم. در اثر یبوست مداوم و زور زدن زیاد یا حاملگی و...... ایجاد میشه. 

در حاتهای حادش که نیاز به عمل داره یه تیکه از روده میاد بیرون.

منم بعده حاملگیم‌گرفتم با پماد حل شد و قرص.

اگه بش رسیدگی نشه حاد میشه. پشت آدم درد میکنه و گاهی خون میاد 

چه دکتری باید برم بابت این مسئله

متخصص داخلی..عزیزم خونش تازه و روشن بود یا تیره؟

اگه تازه و روشن باشه ممکنه شقاق باشه ولی تیره باشه ممکنه خطرناک باشه گلم.حتما برو متخصص داخلی

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
بواسیر دقیقشو نمیدونم. در اثر یبوست مداوم و زور زدن زیاد یا حاملگی و...... ایجاد میشه.  در حات ...

خداروشکر رفتم دکتر گفت مشکلی نیست فقط یه شب این طوری بودم بعد خوب شدم

متخصص داخلی..عزیزم خونش تازه و روشن بود یا تیره؟ اگه تازه و روشن باشه ممکنه شقاق باشه ولی تیره باشه ...

نه روشن بود 

رفتم دکتر گفت مشکلی نیست بعد یه شب این طوری بودم و خوب شدم

نه روشن بود  رفتم دکتر گفت مشکلی نیست بعد یه شب این طوری بودم و خوب شدم

خداروشکر..

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
خداروشکر رفتم دکتر گفت مشکلی نیست فقط یه شب این طوری بودم بعد خوب شدم

خدا روشکر. دکتر به منم گفت به خاطر بارداری رگهای دور معقدت متورم شده یبوست که هیچ بی ادبیه ولی اگه ندفوعتم یه کم سفت و خشک باشه رگها پاره میشه خون میاد خیلی بد بود حالا خوب شدم

سلام خوبی میشه شماره دکترگوارشی که همسرتون رفت رو بدین

سلام اره عزیزم. دکتر یزدان بد.تقاطع خیابان فلسطین با انقلاب. روبروی شورای عالی انقلاب فرهنگی‌. بسیار تشخیص های خوبی دارن و خیلی حاذقن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض