2777
2789
عنوان

خون در مدفوع😢

| مشاهده متن کامل بحث + 41971 بازدید | 82 پست
مرسیعزیزم ممنونم رفتم اندو و کلونوسکوپی گفتن چیزی نیست

خدا رو شکر.😍

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
خداروشکر رفتم دکتر گفت مشکلی نیست فقط یه شب این طوری بودم بعد خوب شدم

سلام عزیزم

میشه بگید دکتر گفت مشکل از چیه و کلا دارویی داد یا نه؟

منم دیشب اینجوری شدم دقیقا ولی دیگه نشدم

الان نمیدونم برم دکتر یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه بگید دکتر گفت مشکل از چیه و کلا دارویی داد یا نه؟ منم دیشب اینجوری شدم دقیقا ولی د ...

دکتر که رفتم هیچ دارویی نداد و گفت احتمالا به خاطر یبوست باشه 

ولی من دیگه این طوری نشدم

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   
منم تا چند ماه بعد از زايمان داشتم. اول فكر كردم بواسيره ولي نبود. كولونوسكوپي شدم. نگو عفونته! دكتر ...

منم ۲ سالہ وقتی پریود میشم مدفوع میکنم خون شفاف میاد دکترم رفتم ھیچی نفھمیدن۔ شما ھم فقط وقت پریودی اینطوری میشدی؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
منم بعضی وقت ها این جور میشم معذرت میخوام اما انگار از پشت پریود شده باشم اونجوری چیز جدیدی فهمیدی ب ...

دکتر رفتی؟ نفھمیدی مشکلت چیہ لطفا بہ منم بگو منم این مشکلو دارم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
خداروشکر رفتم دکتر گفت مشکلی نیست فقط یه شب این طوری بودم بعد خوب شدم

دیگہ تو پریودی مشکل خون امدن از مدفوع رو نداشتی؟ من فقط موقع پریود تو مدفوم خون روشن میبینم ھر دکتری ھم رفتم نفھمید چمہ

منم ۲ سالہ وقتی پریود میشم مدفوع میکنم خون شفاف میاد دکترم رفتم ھیچی نفھمیدن۔ شما ھم فقط وقت پریودی ...

سلام عزیزم

نه من تو پریودیم اینطوری نشدم

فقط یه بار اینطوری شدم

دیگہ تو پریودی مشکل خون امدن از مدفوع رو نداشتی؟ من فقط موقع پریود تو مدفوم خون روشن میبینم ھر دکتری ...

نه من فقط یه بار اینطوری شدم

نمیدونم چه مشکلیه عزیزم

سلام دوستم علت خون در مدفعوتو فهمیدی؟

سلام 

نه عزیزم نفهمیدم

من فقط یک بار اینطوری شدم و بعد خوب شد

اگر مدفوع خونی دارید حتما جدی بگیرید چون در صورت تشخیص زودهنگام میشه از بسیاری اتفاقات ناخوشایند جلوگیری کنید

در مورد مدفوع خونی حتما بخونید خیلی این اطلاعات میتونه کمکتون کنه

https://farshidarbabi.com/هشدار-مدفوع-خونی-را-جدی-بگیریم/

رنگ قرمز روشن یعنی این خون از داخل نیست.شاید بواسیر دارید

خیلی ممنون که همچین چیز مهمی رو گفتی 

من داشتم از ترس میمردم🥺

ولی باید برم دکتر چون دل درد هم دارم 

ببخشید شما نمیدونید که از فلفل‌ هم میشه یا نه؟من ی مدت خیلی فلفل میخوردم دل درد شدید گرفتم چند روز 

و کلا قطع کردم 

الانم  بعد چند ماه کافیه یکم فلفل بخورم...درد شدید میگیرم 

ب نظرت بهم ربطی دارن؟

سلام  نه عزیزم نفهمیدم من فقط یک بار اینطوری شدم و بعد خوب شد

سلام عزیزم شما کجا آندوسکوپی و کلونوسکوپی انجام دادی ؟ هردو رو باهم انجام دادی ؟ منم برا مادرم باید انجام بدیم ...خیلییییی نگرانم و میترسم اذیت بشه .توروخدا راهنمایی کنید😔🥺

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞