شینایی مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 عنوان خون در مدفوع😢 | مشاهده متن کامل بحث + 41971 بازدید | 82 پست سلام دوستانامروز روز آخر پریودیم بود امشب در مدفوع ام خون های زیادی دیدمپدربزرگ خدابیامرزم هم سرطان داشت علائم اولیه اش خون در مدفوع بودهدلیلش چیه؟؟؟ بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم 1397/08/05 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 انار نخوردی؟ من یه مدت انار میخوردم زخم میکرد یه هفته پیش خوردم بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم
parvaz76 عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3399 منم ی مدت خون دیدم بعد اینکه غذاهم نمیتونستم بخورم میخوردم دلم بشدت درد میگرفت خونم بخاطر بواسیرم بود احتمالا بواسیر گرفتی خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 یا بواسیر داخلی داری یا زخم اثنی عشر اگه یبوست داری شربت لاکسی ژل بگیر استرست رو هم درمان کن ممنونم دوست عزیز بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم
nafasak عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 8292 قرمز روشن نگران نباش.قرمز روشن ماله همون مویرگهای دوره مقعده. از بواسیره. ولی حتما حتما دکتر برو.متخصص گوارش
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 متخصص گوارش ممنون بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 منم ی مدت خون دیدم بعد اینکه غذاهم نمیتونستم بخورم میخوردم دلم بشدت درد میگرفت خونم بخاطر بواسیرم بو ... بواسیرم چیه؟؟؟و چرا بواسیرم گرفتم؟؟؟ بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم
sooriiiii2 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 5415 قرمز روشن یبوست ندارین؟احتمالا از مقعد بوده چون اگه خدای ناکرده داخلی باشه تیره هست رنگش #در_خانه_بمانیم
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 نگران نباش.قرمز روشن ماله همون مویرگهای دوره مقعده. از بواسیره. ولی حتما حتما دکتر برو. متخص ... بواسیره چی هست؟؟؟ بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم
parvaz76 عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3399 بواسیرم چیه؟؟؟ و چرا بواسیرم گرفتم؟؟؟ بواسیر در اثر زایمان میشه چاقی یانشستن های طولانی یا یبوست دست بزن ب مقعدت بببین گوشت اضافی نداری؟ خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 یبوست ندارین؟احتمالا از مقعد بوده چون اگه خدای ناکرده داخلی باشه تیره هست رنگش نه نداشتم بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 انشالله که چیز خاصی نیست عزیزم ان شاءالله بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم
sooriiiii2 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 5415 نه نداشتم رنگ قرمز روشن یعنی این خون از داخل نیست.شاید بواسیر دارید #در_خانه_بمانیم
شینایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 342 بواسیر در اثر زایمان میشه چاقی یانشستن های طولانی یا یبوست دست بزن ب مقعدت بببین گوشت اضافی ند ... زایمان که نداشتم چاق هم نیستمزیاد هم نمیشینمنه گوشت اضافی هم نداشتم بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم