2777
2789
عنوان

خون در مدفوع😢

| مشاهده متن کامل بحث + 41971 بازدید | 82 پست

منم ی مدت خون دیدم بعد اینکه غذاهم نمیتونستم بخورم میخوردم دلم بشدت درد میگرفت خونم بخاطر بواسیرم بود احتمالا بواسیر گرفتی

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بواسیر داخلی داری یا زخم اثنی عشر اگه یبوست داری شربت لاکسی ژل بگیر استرست رو هم درمان کن

ممنونم دوست عزیز

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   
منم ی مدت خون دیدم بعد اینکه غذاهم نمیتونستم بخورم میخوردم دلم بشدت درد میگرفت خونم بخاطر بواسیرم بو ...

بواسیرم چیه؟؟؟

و چرا بواسیرم گرفتم؟؟؟

نگران نباش.قرمز روشن ماله همون مویرگهای دوره مقعده. از بواسیره.  ولی حتما حتما دکتر برو. متخص ...

بواسیره چی هست؟؟؟

بواسیرم چیه؟؟؟ و چرا بواسیرم گرفتم؟؟؟

بواسیر در اثر زایمان میشه چاقی یانشستن های طولانی یا یبوست  دست بزن ب مقعدت بببین گوشت اضافی نداری؟

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
یبوست ندارین؟احتمالا از مقعد بوده چون اگه خدای ناکرده داخلی باشه تیره هست رنگش

نه نداشتم

بواسیر در اثر زایمان میشه چاقی یانشستن های طولانی یا یبوست  دست بزن ب مقعدت بببین گوشت اضافی ند ...

زایمان که نداشتم 

چاق هم نیستم

زیاد هم نمیشینم

نه گوشت اضافی هم نداشتم