2777
2789
عنوان

غلت زدن نوزاد در خواب

8008 بازدید | 19 پست

پسرم شش ماهشه، چند شبه همش توی خواب غلت میزنه و نا آرومه و نق میزنه، اصلا تا صبح یه وضعی میخابه که نگو، گفتن از پر خوری زودتر غذا و شیر بهش دادم دو ساعت بعد خوابوندمش باز هم همین وضعیت... خودمم از استرس اینکه خدای نکرده چیزیش نشه همش بیدارم، همش انگار میخاد دمر بخوابه، هی دور میزنه، سرشو این طرف، اون طرف میکنه

دخترمن الان نه ماهش دمر میخوابه قبلشم یوشکل به پهلو میخوابید مدل خوابشه  اگه مشکلی داشته باشه گریه میکنه 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه منم همینه از همون 6 ماهگی اینجور شد.اما چند شب پیش همش غلت میزد و نااروم بود لباس زیاد تنش کرده ...

نمیدونم، لباس که زیاد تنش نیست، امشب امتحان میکنم شاید از گرما باشه، اما دمای خونه خوبه، خودم یا پتو میخابم

دخترمن الان نه ماهش دمر میخوابه قبلشم یوشکل به پهلو میخوابید مدل خوابشه  اگه مشکلی داشته باشه گ ...

اگه دمر یا یه شکل دیگه بخابه عیب نداره، همش غلت میزنه و نا آرومه

روزا دستشو به طرف گوشاش نمیبره اونارو نمیماله

چهارشنبه بردمش دکتر، گوشاش مشکلی نداشت، فقط گفت گلوش یکم متورمه که دارو داد، واسه غلت زدنش هم به دکتر گفتم، گفت غذاشو دو ساعت قبل خوابش بده، که بازم تاثیری نداشت

وقتی به مانعی برخورد میکنه کلا بیدار میشه و گریه میکنه😭😭😭

سلام عزیزم خوبی. پسر منم این مشکلو الان داره ۶ ماهشه. توروخدا بگو مشکل بچت کی حل شد؟؟؟ بیچارم کرده. همش غلت میزنه و اگر به مانع ب۷وره بیدار میشه صدا مسکنه خواب آروم نمیره

سلام عزیزم خوبی. پسر منم این مشکلو الان داره ۶ ماهشه. توروخدا بگو مشکل بچت کی حل شد؟؟؟ بیچارم کرده. ...

سلام عزیزم مشکل خواب پسر شما چجوری حل شد پسر من ۶ ماهشه همین مشکل رو دارم خیلی دارم اذیت میشم اگه راه حلی دارین بگین لطفا 

سلام عزیزم مشکل خواب پسر شما چجوری حل شد پسر من ۶ ماهشه همین مشکل رو دارم خیلی دارم اذیت میشم اگه را ...

سلام عزیز خوبی؟ ببین مشکلش این بود که گرمش میشد و اینکه نیاز به زمان دارن نگران نباش  بهتر میشن و البته دندون هم داشت در میاورد. الان پسرم ۱۰ ماهه اس و ۸ تا دندون داره. وقتی دندون در میارن خیلللی بد خلقی میکنن. ولی گرما واسه پسر من علت نخوابیدنه. روشو ننداز. ولی حواست باشه سرما نخوره. و اینکه گرسنگی هم گاهی علتشه

عزیزم منم پسربچه6ماهه دارم اونم دقیقا اینجوریه من متوجه شدم تا حدودی علت گرما هست. وقتی دمای خونه سرد کردم خوابید البته دلایلی مثل رژیم غذایی در طول شبانه روز و مخصوصا قبل خواب خیلی مهمه و حتی ممکنه عفونت گوش داشته باشه. توصیه میکنم اگر بیشتر از سه شب ادامه داشت ببر دکتر.