2777
2789

سلام خانوما چند روز پیش ی خانومی گفت و شیدایی داره یا افسردگی‌ک با قرص خوردن جلوگیری میکنه 

ی سری علائمی رو هم گفت ک من احساس میکنم تو شوهرم میبینم اونارو چند تا شو میگم ببینید امکان داره شوهر منم داشته باشه این چیزارو 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ی‌موقع میبینی هزار‌ تومنم بهم پول نمیده بعد یهو میخوایم بریم خونه دوستم میگم واسه بچش کادو بگیریم میگه باشه شاید کل پولمون همون باشه تو خونه پول نداشته باشیم ولی قبول میکنه اونم با رقبت زیادی 

مثلا ی‌موقع میبینی هزار‌ تومنم بهم پول نمیده بعد یهو میخوایم بریم خونه دوستم میگم واسه بچش کادو بگیر ...

اين ك رد شد فعلا

بعدي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

دوقطبی منظورته؟؟؟

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

یا مثلا ی ماهی میبینی انقد اخلاقش خوب میشه ک میخواد بمیره واست ولی یهو سر ی استکان افتادن ی قشقرقی راه میندازه در حد دعوا و شاید بخواد منو بزنه 

یا مثلا ی ماهی میبینی انقد اخلاقش خوب میشه ک میخواد بمیره واست ولی یهو سر ی استکان افتادن ی قشقرقی ر ...

اينم ب تنهايي ملاك نيست بايد بررسي بشه ك چرا حالش خوب نيست

بعدي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم