2777
2789
عنوان

کسی هست از نسخه ازمایش هورمونی سر در بیاره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4315 بازدید | 53 پست
خواهش ميكنم عزيزم اطلاعات نتى درست نيستن خيلى شلوغش ميكنن همه چيو، سابقه ى خانوادگى هموكروماتوزم بپر ...

عزیزم عکس ازمایششو گزاشتم .این بیماری که گفتی نمیدونم چیه؟

عزيزم طبق اين بازه ى ازمايشگاهش كه خيلى بالا نيست😁 مرد بالغ نوشته تا ٢٩٠ طبيعيه، اون ده بيستام ميتونه به خاطر سرماخوردگى، انفولانزايى عفونتى چيزى باشه، اصلا نگران نباش چيزه مهمى نيس گلى، از لحاظ خونيم مشكلى نداره فقط يكم كمبود ويتامين D داره يه امپول براش بگيريد بزنه

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم طبق اين بازه ى ازمايشگاهش كه خيلى بالا نيست😁 مرد بالغ نوشته تا ٢٩٠ طبيعيه، اون ده بيستام ميتو ...

وای توروخدا راست میگی ؟الهی شکر😥😥😥 .اخه علامتh هم زده بود خیلی ترسیدم .خیر ببینی مهرسا جون خیلی خوشحالم کردی.اخه مادربزرگ پدریش مشکل خونی داشته به اونخاطر ترسیدم.مرسی مهربونم😍😍😍😍

وای توروخدا راست میگی ؟الهی شکر😥😥😥 .اخه علامتh هم زده بود خیلی ترسیدم .خیر ببینی مهرسا جون خیلی خ ...

نه عزيزم خيلى كمتر از اونيه كه باعث نگرانى بشه من و شمام يه سرما بخوريم بريم ازمايش بديم ممكنه يكم بالا بره، نه عزيزم مطمئن باش مشكل خونى نيست، خواهش ميكنم❤️

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
نه عزيزم خيلى كمتر از اونيه كه باعث نگرانى بشه من و شمام يه سرما بخوريم بريم ازمايش بديم ممكنه يكم ب ...

مهرسا جان سلام.

عزیزم من ازمایشمو دادم هیچ مشکل هورمونی نداشتم به دکترم نشون دادم برام سونو نوشت الان سونوگرافیست میگه پلی کیستیکی.با توجه به ازمایشم که نرمال بوده امکانش هست؟میگم شاید فولیکول هایی که دیده به عنوان پلی کیستیک مربوط به تخمک گذاری بوده؟چقدر امکانش هست؟

پرولاكتين و ويتامين دي و چربي و تيروييد و اهن و fsh   Lh و كرانينين و ...

میتونی به من بگی اینا چیه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
عزيزم تيروييد و پرولاكتين خط اخرم نميتونم بخونم واسه چي نوشته

برای ذخیره تخمدانه

۳تاس کلا؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
عزيزم تيروييد و پرولاكتين خط اخرم نميتونم بخونم واسه چي نوشته

اشکال نداره شام جگرودنبه خوردم و چندنا شیرینی و .