2777
2789
عنوان

کسی هست از نسخه ازمایش هورمونی سر در بیاره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4315 بازدید | 53 پست
اتفاقا دوبار پول دادم تا حالا .اخه اول رفتم چکاپ چند روز بعدش رفتم گفتم ببرم هورمونی هم اضافه کنه ال ...

روتينش روز سومه ولى عملا روز سه و چهار زياد فرقى ندارن چون براى جواب ازمايش فقط كافيه بدونى پونزده روز اول رفتى يا پونزده روز دوم

نه ديگ اين سرى ويزيت نده بگو اشتباهه خودتون بوده

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
روتينش روز سومه ولى عملا روز سه و چهار زياد فرقى ندارن چون براى جواب ازمايش فقط كافيه بدونى پون ...

پس میزارم پسفردا میرم.اخه دفعه قبل اصلا تاریخ اشتباهم زده بود ولی باز گرفت اما اینبار نمیدم .راستی تو این ازمایش غلظت خون و پلاکت پایین هم مشخص میشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس میزارم پسفردا میرم.اخه دفعه قبل اصلا تاریخ اشتباهم زده بود ولی باز گرفت اما اینبار نمیدم .راستی ت ...

اره برات cbc نوشته پلاكت و گلوبول سفيد و قرمز و همه چيو مشخص ميكنه

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
خواهش گلم

مهرسا جون سلام

عزیرم همسرم ازمایشش فرتینش310 زده خیلی بالاس باید بره پیش چه متخصصی؟برای اینکه بدونن دلیلش چیه چه ازمایشهایی باید انجام بده؟؟

مهرسا جون سلام  عزیرم همسرم ازمایشش فرتینش310 زده خیلی بالاس باید بره پیش چه متخصصی؟برای اینکه ...

يا فوق تخصص هماتولوژى انكولوژى يا متخصص داخلى، اره بالاست هموگلوبينش چنده؟

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

LH برای موی زائده و سنجش هورمونیه. این رو من داشتم. بقیه رو هم خوبه که نوشته. چون مهمه از آهن و ویتامین دی و آنزیم های کبدی خبر داشته باشی بالاخره. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
Tibc هم زده298.به نظرت چرا انقد بالاس؟

علامت اختصارى هموگلوبين HB يه اون از همه مهمتره

چون tibc و اهنشم نرماله قطعا مشكلش خونى نيست

فريتين جزه پروتئين هايى كه تو التهابا مثل عفونتا، نارسايى كبدى، پركارى تيروئيد و مصرف الكل خيلى بيمارياى ديگ ميره بالا اگه دوست داشتى همه ى آزمايشاشو بذار، CRP ESR ام براش نوشته؟

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
علامت اختصارى هموگلوبين HB يه اون از همه مهمتره چون tibc و اهنشم نرماله قطعا مشكلش خونى نيست فريتي ...

تو نت نگاه کردم نشونه بیماریهای خیلی بدی بود خیلی ترسیدم دکترشم تا فردا عصر نیست.یعنی قطعا به خون ربط نداره؟خیلی میترسم.ازمایشش کبد و تیروئید هم توشه و نرماله مصرف الکل هم اصلاااا نداره.الان خونه نیستم حتما شب برات میفرستم کلش رو ممنون میشم راهنمایم کنی دوروزه خیلی ریختم به هم.

تو نت نگاه کردم نشونه بیماریهای خیلی بدی بود خیلی ترسیدم دکترشم تا فردا عصر نیست.یعنی قطعا به خون رب ...

خواهش ميكنم عزيزم اطلاعات نتى درست نيستن خيلى شلوغش ميكنن همه چيو، سابقه ى خانوادگى هموكروماتوزم بپرسيد ازش

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️