2777
2789
عنوان

زايمان طبيعي بياين كمكم كنيد .....

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 55 پست
تو سز میشی چون اولی سز بودی

نظر دكترام اين نيست ميگن ميتوني طبيعي انجام بدي خيلي از مادرا تونستن و موفق بوده 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم زایمان طبیعی بکنم میترسم کمکم کنید😭😭😭😭

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
ژاپنی؟

بله يه دكتر ژاپني متخصص اين نظرشه ...

يكي هم اسپانيايي ..

بقيه هم امريكايي .....

امريكا زندگي ميكنم زير نظر چندين دكتر قرار گرفت 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

اینک همه مراحلو میبینی هم خوبه هم ترس داره. درمورد مراحل زایمان طبیعی مطالعه کن خوبه. مال من شب دردم شروع شد رفتم بیمارستان تا صبح خوابم نبرد صبح کیسه آب پاره شد یکساعت بعد دنیا اومد. میدونی بیشتر از ترس عین ی فیلم واست خاطره میشه. شدیدترین درد لحظه زایمان نوزاد ک ده دقیقه نهایتشه بعدش درد کمتر میشه بعد جفت بعد اگ بخیه باشه. بعدشم میری تو بخش استراحت. من دوساعت خوابیدم بیدارشدم راحت میتونستم بشینم  تو تخت.بیمارستان ودکتر خوب انتخاب کن 

من خودم از کسایی بودم ک مخالف سرسخت طبیعی بودم.هم از دردش میترسیدم هم از اینکه دهانه ی واژ...باز بمونه.ولی ب لطف خدا ۳۴هفته بچه خودش بدنیا اومد اونم طبیعی.با اینکه شکه شده بودم ولی واقعا زایمانم عالی بود وبه فکرای الکی خودم خندم میگیره الان

نه اصلا سخت نیست من 2ماه پیش زایمان کردم ههمش 2ساعت درد کشیدم شوهرم تا رفته بود خونه وسیله هامو بیاره من زایمان کردم وقتی برگشت اصلا باورش نمیشد فکر میکرد مامانم داره باهاش شوخی میکنه

همه ی دنیای من پسرمه  
عزيزم چرا اولي زودراس شد چند هفته بود از بين زفت؟

به خاطر فشار بالا نههههههه خدا نكنه عزيزم پسرم هفته سي و سه به دنيا اومد سالم و سلامته شكر خدا ....