2777
2789

اینهمه هورمون زدن اقایون  اینهمه تلاش برااندام خوب اینهمه زاویه فک و کاشت مو و حتی عمل بینی حتی دیده شده الت تناسلیشونم ژل میزنن پس پول تنها ملاک نیس من خودم ب عنوان کسی ک همه زیباییمو تایید میکنن اگ طاهر مردی ب دلم نشینه وارد مسائل بعدی مث پول و.... نمیشم چون پولو ک خودم بدست میارم پاب پای اون اقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل زیبایی زن و مرد فرق داره اقایون ایرانی اشتباه متوجه شدن میرن زن نما میشن تو خارجی ها ببین برد پیت دی کاپریو حتی وطنی های درست مثل بهرام رادان مرد هم عمل میکنه مو میکاره ورزش میره ولی جنس زیبایی مردانه باید حفظ بشه

از اینا مرد در نمیاد 

آخر طلاق میگیری 

بلوغ فکری هنوز نرسیدی 

هنوز بچه ای 

دوست داری بشینی صندلی جلو ماشین و باهاش دور دور بری 

کل دغدغه ت تو این سن همینه 

و پز بدی بقیه شوهر کردی و قیافه ش فلانه همه بگن به به 

پول پا به پا به دست میاری پس برای چی ازدواج کنی 

مردا هدفشون فقط رابطه جنسیه 

خانما هم محبتو پول 

چطور مردا نمیگن رابطه جنسیو خودمون انجام میدیم ؟؟

همه چیو قاطی نکنین

غرب وحشی برده دار براتون آشی که پخته رو نخورید 

اتفاقا وظیفه یک مرد هفتاد درصدش نفقه دادنه در شأن به خانم باید خرج کنه بقیشم محبتو تامین جنسی و ...

وظیفه زن هم تامین جنسی ، مادری کردن و عشق دادن اگه هم کار میکنه لطف میکنه 

پا به پا کار کردن بزرگترین ظلمیه که یه زن می‌تونه در حق خودش بکنه 

حسبی الله ❤
از اینا مرد در نمیاد آخر طلاق میگیری بلوغ فکری هنوز نرسیدی هنوز بچه ای دوست داری بشینی صندلی جلو ماش ...

توخودت ظاهرت خفن باشه ب ی مرد کوتوله تراز خودت دل میدی ن پس برای زنان ظاهر مردانه مهمه