2777
2789
عنوان

زايمان طبيعي بياين كمكم كنيد .....

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 55 پست
بله يه دكتر ژاپني متخصص اين نظرشه ... يكي هم اسپانيايي .. بقيه هم امريكايي ..... امريكا ...

وای چه باحال..اونای دیگه چی میگن؟ راستی یه تاپیک زایمان طبیعی بعد سزارین هست تجربیاتشونو گذاشتن اونو بخون

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه باحال..اونای دیگه چی میگن؟ راستی یه تاپیک زایمان طبیعی بعد سزارین هست تجربیاتشونو گذاشتن اونو ...

همه نظرشون همينه كه طبيعي زايمان كنم .....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
من نشدم تازه  زیادتنگ بود ناچارشدن ببرن  الانم تنگه شوهرم میگ☺️

اپی زیاتو که بیشتر زنا میشن.وحشتناکه.من همه دردارو کشیدم ولی شانس اوردم بچم پایین نمیومد بردنم اتاق عمل.اپی زیاتو وحشتناکه یکی تو بیمارستان بود دیدمش من شانس اوردم

اینکه ادما شبیه حرفاشون نیستن حرفی نیست ولی کاش حداقل شبیه دروغاشون بودن
نه اصلا سخت نیست من 2ماه پیش زایمان کردم ههمش 2ساعت درد کشیدم شوهرم تا رفته بود خونه وسیله هامو بیار ...

واااي خدايا چقدرر خوب و راحت ايا تو بارداري پياده روي زياد انجام داده بودي ؟

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

من زایمان طبیعی داشتم.درد داشت ولی وحشتناک نبود.یه روز عصر یکم خونریزی داشتم رفتم بیمارستان گفتن هنوز زو ده.برگشتم خونه.اون شب تا صبح گاهی درد داشتم شبیه درد پریوداما یکم شدیدتر صبح که پا شدم یهو خونریزی و درد شدید شد دوباره رفتم بیمارستان و یه ربع بعدش بچمو دادن بغلم.

موقع زایمان انقدر دردم زیاد بود که حس میکردم هیچ وقت این درد تموم نمیشه ولی بعدش انقد آروم شدم که انگار هیچوقت دردی نداشتم

درکل خیلی لحظات شیرینی بود حتی درد شم شیرین بود.من اگه بازم باردار بشم حتما دوباره طبیعی زایمان میکنم

زایمان طبیعی بسیار راحت و آسونه من بچم ۴کیلو بود فقط ی رب درد داشتم تمام بچم بدنیااومد الکی میگن ...

واي مرسي چقدر خوبه ...

خواهر توکه ایران نیستی چرا از ما نظر میخوای اینجا همه از طبیعی فرارین از بس بیمارستانا و پرسنل خوب و ...

من يه جراحي شدم شش روز بيمارستان بودم بستري 

موقع جراحي ميلرزيدم يكي از دكترا بغلم گرفته بود خيلي ميرسن به ادم با خنده و خوشرويي اتاقم نگم كه چقدر مجز و خوبه ....

من يه جراحي شدم شش روز بيمارستان بودم بستري  موقع جراحي ميلرزيدم يكي از دكترا بغلم گ ...

خوش به حالت من از الان ترس زایمان دارم با وضع بیمارستانای اینجا حتی خصوصیا هم کلی گندکاری میکنن دولتی که دیگه قشنگ افقی میکنن از بیمارستان صاف میفرستن قبرستون

مرسي از نظرات همه تون خيلي انرژي گرفتم خانوم هاي خوشگل و مهربون....😘😘😘

خوش به حالت من از الان ترس زایمان دارم با وضع بیمارستانای اینجا حتی خصوصیا هم کلی گندکاری میکنن دولت ...

عزيزممممم ...💋

برات دعا ميكنم يه زايمان خوب و راحت داشته باشي توكلت به خدا باشه هر جا كه باشي اسمون يه اسمونه خدا رو ياد كن انشاالله كمكت ميكنه .....

😍😘💋