2777
2789
عنوان

زايمان طبيعي بياين كمكم كنيد .....

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زايمان طبيعي براي همه يجور نيست مثلامن ٢٠ساعت درد كشيدم تا زايمان كنم ولي جاريم نيم ساعت بعد از رسيدن به بيمارستان زايمان كرد. زايمان طبيعي بهتر از سزارينه اگه حتي زياد طول بكشه چون بعدش اون درد فراموش ميشه.

ی سوال کسانی ک طبیعی هستن بعدا تکرر ادرار میگیرند؟؟ 

من طبیعی زایمان نکردم.ولی نه نمیگیرن.شاید یه مدت موقتی بعد زایمان باشع

اینکه ادما شبیه حرفاشون نیستن حرفی نیست ولی کاش حداقل شبیه دروغاشون بودن

بستگی به بدن خودت داره بعضیا لگنشون بزرگه زود بچه بدنیا میاد و آنچنانم درد نمیکشن ولی بعضیا خیلی طولانی میشه مثلا من ساعت دوازده شب دردم گرفت  دو و نیمه بعد از ظهر زایمان کردم  یعنی اگه بگن اگه یبار دیگه اون درد و تحمل کنی بهشت و میدیم بهت قبول نمیکنم به حدی درد کشیدم که دنبال یه چیزی میگشتم خودمو بکشم از درد خلاص شم یعنی انقدر دستامو کوبیدم به  لبه فلزی تخت بیمارستان  تا آرنج کبود بود من اصلا درد دستمو حس نمی کردم  بچه دومم سزارین بود اگه میدونستم سزارین انقدر دردش کمه درد طبیعی و تحمل نمیکردم