2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میخوان برن کربلا مثل من تنها میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 89 پست
منم شوهرم یک هفته است رفته پنج شنبه اون هفته رفته هیچ نگران نباش ان شاالله صحیح و سالم برمیگردن بسپا ...

انشالله گلم

میشه بگید وسیله چی براش بزارم؟

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله گلم میشه بگید وسیله چی براش بزارم؟

من یک دست پوشید یک دستم تو کوله گذاشتم با حوله جوراب یک سشوار کوچولو 

من میتونم به لاغری برسم😊وزن اولیه ۸۶😔وزن فعلی ۶۷/۳۰۰😊وزن هدف اول ۶۰😄وزن هدف دوم ۵۸😂هوررررااااا👏
من یک دست پوشید یک دستم تو کوله گذاشتم با حوله جوراب یک سشوار کوچولو 

لباس زیرو دمپایی کاپشن صابون مسواک اینا لازم نیست؟ 

فقط دعا کنیم سالم برگردن...بخدا استرس باعث شده لک میبینم!

عزیزم توکل کن به خدا. دیگه استرس نداشته باش. بدون اذن خدا یه برگم از درخت نمیفته مهم اینه خدا بخواد یا نخواد  مردا هم بخاطر خدا دارن میرن ماهم دعا میکنیم و صدقه میدیم و میسپاریم به خدا. من تا امسال خییلی غصه میخوردم اما الان انقققد بچه ها مشغولم کردن اصلا متوجه گذر زمان و نگران شدن نمیشم😆

میدونی بیشتر از این نارحتم که این سفر اولشو با یکی دیگه تجربه میکنه دوست داشتم همه ی اولین چیزامونو ...

ن بابا اصلاااا حساس نباش به این چیزا 😛

منم شوهرم اولین بارش با دوستای دانشگاهش رفت 

تازه تو اوج داعش با دوستاش سامرا و کاظمین هم رفته بودن 

😒بعد میگفت با دوست یه چی دیگس با زن دست و پای ادم بسته تره 

😒😒گفتم منم در اولین حرکت با دوستام میرم کربلا منتظر توهم نمیمونم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
لباس زیرو دمپایی کاپشن صابون مسواک اینا لازم نیست؟ 

چرا دیگه اونا شخصیه لباس زیر مسواک خمیردندون کاپشن و صابون نمیخواد تو راه هست

من میتونم به لاغری برسم😊وزن اولیه ۸۶😔وزن فعلی ۶۷/۳۰۰😊وزن هدف اول ۶۰😄وزن هدف دوم ۵۸😂هوررررااااا👏

یه پتو مسافرتی 

لباس 

مسواک بروس شارژر سشوار کوچیک 

همینا دمپایی 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
ن بابا اصلاااا حساس نباش به این چیزا 😛 منم شوهرم اولین بارش با دوستای دانشگاهش رفت  تازه تو ...

خوب مشکل اینجاست که شوهر من نمیزاره اصلا به دوستام بزنگم چه برسه مسافرت😳

لباس گرم هم حتما یه پلیوری چیزی بذار 

خوب مشکل اینجاست که شوهر من نمیزاره اصلا به دوستام بزنگم چه برسه مسافرت😳

منم مطمئنم کربلا همینطوری نمیذاره برم 

مگر اینکه با خانواده مثلا بابا و مامانم یا پدر شوهرم اینا برم 

شوهر منم شنبه میخواد بره، بار چهارمشه 

منم با سه تا بچه خونه خودمون میمونم 

خدا به همراهشون، ان شا الله همه زايرین به سلامتی برن و برگردن 

من تا حالا نرفتم 😢، ان شا الله سال دیگه بطلبه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...