2777
2789
عنوان

واس امروز بلیط گرفتیم...چی بردارم؟

198 بازدید | 33 پست

سلام دوستان خوبین...بالاخره انگار قراره ماهم عازم بشیم باورم نمیشه اون از گذرنامه ها که به مشکل خوردو...

ولی خب انگار قراره قسمت بشه😍واس ساعت ۴بلیط گرفتیم حالا میخوام وسایل جم کنم اولین بارمه پیاده.کیا اربعین رفتن کربلا؟باتجربه ها بیاین کمک ممنون میشم

چیابردارم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت عزیزم.التماس دعا از خوراکی خشکبار.لباس فقط یه دست کامل بردار.مدارک و پول سفرتون بی خطر

مرسی عزیزم انشالله قسمت همه بشه...مدارک فقط گذرنامه ها کافیه یا شناسنامه کارت ملی اینام لازم میشه؟

برای خودت حتما لیمو بببر .اجیل مثله کشمشو و بادام و...ببر.غذاهای چرب اصلا نخور.استامینوفن و سرماخوردگی رو حتما بببر .بیسکوییت و انجیرخشک بببر تا کمترغذاهاشون رو بخوری .چای بابونه اونجا میدن .چا خالی به هیچوجه نخوریدمعده ها اذیت میشه  .دارچین و بابونه و هل استفاده کنید .ماکارونی های عربا رونخورید .چون گوشتشون رو خوب طبخ نمیکننند و خیلیا اسهال میگیرند .اب و ابلیمودستتون باشه .

زیارتتتون قبول باشه .انشالللهکه سفر بیخطر باشه 

چون پیاده روی میکنیدران وزیر بغلتون قرمز میشه .حتما کرم ساویز بببرید . پماد دیکنوفناکرو هم برداریده ...

مرسی عزیزم❤ بقیه دوستان هم نظراتتونو بگین یه سر باید برم داروخونه پس