2777
2789
عنوان

واس امروز بلیط گرفتیم...چی بردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست

اينا هم كوله ى هرساله ى من و همسرمه😍😍

ما هم ان شاءالله امشب عازميم. 

عزيزم فقط تا ميتونى كوله تو سبك كن. اگه بار زياد بردارى، پياده روى خيلى سخت ميشه برات و بد ميگذره بهت. 

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم شماهم میرین عزیزم دونفرمون یه کوله برداریم یا اذیت میشیم؟

نه، بهتره جدا بردارين. به هرحال موقع خواب از هم جدا ميشيد. حتى پاسپورتتونم جدا دست خودتون باشه

اينا هم كوله ى هرساله ى من و همسرمه😍😍 ما هم ان شاءالله امشب عازميم.  عزيزم فقط تا ميتونى كو ...

انشالله بسلامتی برسین عزیزم😍

واس خانوما سخت نیس؟خیلیا تو دلمونو خالی میکنن با زن نرین☹

خوش به سعادتت دوستم  ازت التماس ميكنم براي من دعا كن  ختما اسمم رو بيار  خيلي محتا ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما واستون دعا میکنم که اینجا هستینو راهنماییم میکنین❤

انشالله مشکل همه حل بشه

انشالله بسلامتی برسین عزیزم😍 واس خانوما سخت نیس؟خیلیا تو دلمونو خالی میکنن با زن نرین☹

ممنون.

عزيزم من هشتمين ساليه كه دارم پياده روى اربعين رو ميرم. بستگى به خودت داره. ولى من كه هيچ سختى حس نميكنم. ديدم كسايى كه خييلى حساس بودن ولى خيلى خوششون اومده. ان شاءالله كه هر سال برى و شار ژ معنوى بشى. به حرف بقيه هم كارى نداشته باش.

ممنون. عزيزم من هشتمين ساليه كه دارم پياده روى اربعين رو ميرم. بستگى به خودت داره. ولى من كه هيچ سخ ...

واییی چه خوب خوش به سعادتت دوستم😍😍😍

ازبین این همه ادم دوروبرمون فقط چن نفر گفتن مارفتیم خوب بوده و امسالم میریم...اونایی که نرفتن یا مجردی رفتن همشون ته دل شوهرمو خالی کردن که تنها برو🙁😕

ممنون. عزيزم من هشتمين ساليه كه دارم پياده روى اربعين رو ميرم. بستگى به خودت داره. ولى من كه هيچ سخ ...

عزیزم شما تجربت بیشتره این چن سالی که رفتی چیا بیشتر لازمت شد؟چی برمیداری؟

واینکه ازمرز رد بشیم بعدش باید چیکار بکنیم؟باماشین میرن تا جاییشو؟اگه اره هزینه کرایه هاشون چطوره؟

پول چقد لازم میشه واس هررنفر؟

باید پولمونو تبدیل بکنیم؟