2777
2789
عنوان

واس امروز بلیط گرفتیم...چی بردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
واییی چه خوب خوش به سعادتت دوستم😍😍😍 ازبین این همه ادم دوروبرمون فقط چن نفر گفتن مارفتیم خوب بوده ...

بد به دلت راه نده. من كه تمام عشقم تو زندگى اينه كه اربعين برم كربلا و اگه يه سال جا بمونم، ميميييرم. ولى نهايتش اگه سخت گذشت بهت، دلتو بده به دل حضرت زينب و مصائبى كه بهشون گذشت. 

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
بد به دلت راه نده. من كه تمام عشقم تو زندگى اينه كه اربعين برم كربلا و اگه يه سال جا بمونم، ميميييرم ...

منم خیلی ارزوشو دارم😍

قرار بود باکاروان بریم انقد ته دلم دعا کردم که نریم باکاروان...تاویزامون حاضربشه کاروانه تکمیل شد رفت😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما تجربت بیشتره این چن سالی که رفتی چیا بیشتر لازمت شد؟چی برمیداری؟ واینکه ازمرز رد بشیم بعد ...

ببين عزيزم. من تا جايى كه ميتونم، حداقل وسيله رو برميدارم كه سنگينى كوله اذيتم نكنه. لباس زير،٢،٣ تا بر ميدارم. ١ يا ٢ تا لباس سبك و خنك، ١ شلوار، جوراب، دستمال توالت، شامپوى مسافرتى، مسواك و خمير دندون و نخ و سوزن و كيسه فريزر، سوهان ناخن، سنجاق قفلى، موچين( ديگه خييلى با جزئيات گفتم☺️) خوراكى هم يه كم آجيل كه خيليم سنگين نباشه. 

از مرز كه رد ميشيد، يا رايگان يا اگر نبود، يه ماشين بايد بگيريد، بريد نجف( اگر مى خوايد پياده بريد تا كربلا) وگرنه وقت داريد كاظمين و سامراء رو هم زيارت كنيد. هزينه ى مرز تا نجف حدودا ٢٥٠ ميشه نفرى. كه بايد حتما دينار يا دلار داشته باشيد. 

ديگه معمولا اونايى كه مى خوان پياده برن، بعد از زيارت امام على(ع) با جمعيتى كه داره ميره، راهى كربلا ميشن. اونجا از هيچى نترس.همه چى الان تو اون راه از شهر و كشور خودمون امن تر و آدما مهربون ترن. همه مى خوان به آدم كمك كنن و هواى همديگه رو دارن.