2777
2789
عنوان

چقدر به زيباييتون اهميت ميدين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 48 پست
چه محلولی ؟برای چی خوبه؟

محلول شیوانا که توی می نی سایت هست.باعث رشد مو و تقویت مو میشه خیلیا استفاده کردن موهای ریز توی سرشون دراومده😁البته منم کمی پرتر شده موهام

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزشم مرتب نیست.

ولی اضافه وزن خیلی مراقبم بهم شدیدا عذاب وجدان میده. بیشتر پولی ک دستم بیاد برا زیبایی م خرج میکنم. لیزر هم رفتم. کویتیشن چند جلسه. کاشت ناخن قبلا کردم ولی بعدش خوشم نیومد و چیپ شد کندمشون. فقط جوش های نزدیک پریودی رو نتونستم کاری کنم.

دندونامو ونیر کردم و مراقب سلامتشون هم هستم. چشممو لیزیک کردم که عینکمو بردارم.

میکرو بلیدینگ هم میخوام برم

خیلی ام لباس اینا میخرم. از همه خانواده بیشتر

همین محلول شیوانا که توی سایت هست.برای من که خوبه .قسمت جلوی موهام یکم جاهای خالیش پر شده.ابروهام که ...

چه مدته استفاده میکنی؟ 

همه چیشو مو به مو رعایت میکنی یا فقط محلولو میزنی؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
محلول شیوانا که توی می نی سایت هست.باعث رشد مو و تقویت مو میشه خیلیا استفاده کردن موهای ریز توی سرشو ...

مرسی انشالله پدرتون هرچه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن اللهم صل علی محمد وآل محمد

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

منم هم لیزر میرم

ماسک استفاده میکنم

محصولات مراقبتی مو

صابون گیاهی واسه صورت

لوازم آرایشم که خوب عاشقشم و زیاد دارم

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

من عاشق رسیدگی به پا هستم خخخخخ و همیشه ناخنامو مانیکور میکنم ولی الان که بچه کوچیک دارم کوتاه

اتفاقا فردا وقت گرفتم برا اپیل و مانیکو پدیکور

هر شب کرم جی میزنم 

هر شب مرطوب کننده و دور چشم ( روغن بادوم شیرین) میزنم 

بلا استثنا تو حموم کیسه میکشم و حتما لوسیون بدن میزنم 

دارم وزن کم میکنم البته ده کیلو مونده اسباب کشیم تموم شه میرم باشگاه 

تا عید میرم لیزر برا لیفت صورتم و فیلر زیر چشم . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

موهاي زائدمو ليزر كردم 

بعضي وقتا ك حوصله داشته باشم از حموم ك ميام موهامو اتو ميكنم 

به لباساي تو خونم خيلي اهميت ميدم 

از لوازم ارايش خوب استفاده ميكنم  

شامپو و صابون صورتم مشخص و جداست 

خيلي دوست دارم برم باشگاه ولي هنوز نرفتم 

خريد هم خيييلي ميكنم 

توروخدا برا سلامتي مادر و پدرم يه صلوات بفرستيد. 
مرسی انشالله پدرتون هرچه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن اللهم صل علی محمد وآل محمد

فدات مهربونم😍😍😍

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
چه مدته استفاده میکنی؟  همه چیشو مو به مو رعایت میکنی یا فقط محلولو میزنی؟

برو توی تاپیک اصلی.تمام موارد رو هم باید رعایت کنی.طول می کشه تا نتیجه ببینی.اما حال موهام خیلی بهتر شد 😁😁😁

منم بینیم رو عمل کردم عمل لازیک چشم انجام دادم باشگاه میرم کرم مراقبتی و ماسک خونگی و صنعتی تادلتون بخواد استفاده کردم دکتر پوست رفتم سه دوره رواکوتان مصرف کردمم اگه اضافه وزنمم خوب نشه میررم واسه پیکر تراشیی