2777
2789
عنوان

چقدر به زيباييتون اهميت ميدين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر مو زائد کردم ...بعضی اوقات ماسک خانگی درست میکنم میزنم ...دکتر پوست رفتم جوشامو رفع کردم ...خیلی کارا دوس دارم بکنم اما پول ندارم ...باشگاه بدنسازی هم میرفتم ...

اما خب آدم زشت و قناص باشه باید خراب کرد از اول ساخت فایده نداره😂خودمو میگم😪😪😪😢😢😢

تنبلی؟اسم محلولت چیه؟خوبه؟

همین محلول شیوانا که توی سایت هست.برای من که خوبه .قسمت جلوی موهام یکم جاهای خالیش پر شده.ابروهام که خیلی بهتر شد

اره والا تنبلم. بیشتر هم بخاطر دیسک کمر لعنتیه 😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

من بچه کوچیک کردم . بخدا اصلن نمیرسم . حموم و شونه کردن مو . اونم به زور . البته ارایش میکردم بعضی وقتا. شوهرم میگه سیاه میشی بارایش. یا ماسیده . الکی ایراد میزاره. میگه بدون ارایش بهتری😥😥

عشقای من 💖همسرم مهدی 👷.پسرم مهیار👼

من حال ندارم یه کرم به دستم بزنم

به زوور شوهرم میخواد باشگاه بفرستم شکم کوچولوم رو صاف کنم

میخوام واسه خال ها و لک های صورتم دکتر برم یعنی نیت کردم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
یه مدت باشگاه میرفتم هیکلم محشر بود .دیسک کمر گرفتم دیگه نمیرم. ولی قراره برم استخر. هرشب محلول مو ...

چه محلولی ؟برای چی خوبه؟

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

ابروهام رو مرتب میکنم رنگ میکنم

سه ماه یه بار هم آرایشگاه میرم واسه اصلاح

همیشه پشت لب م رو خودم میگیرم

بسه دیگه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا