2777
2789
عنوان

چجوری حلوام خوب دربیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4419 بازدید | 60 پست
عزیزم اگه میخوای یه حلوای محشر خومزه خوشرنگ و از همه مهمتر مقوی داشته باشی  ارد نان سنگکی تهیه ...

عجب دستوری😍 فکر کنم خیلی حرفه ایه ممنون

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
من وقتی آردم یکم تفت میخوره بهش آرد برنج و آرد نخودچی اضافه میکنم با هم تفت میدم خیلی خوب میشه یه با ...

ممنون عزیزم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم سختربن مرحله ش اضافه کردن شکره یکیم فرم دادن تو بشقاب ممنون عزبزم

ببخشید من فکر کردم یک پیمانه آرد گفتین

برای سه پیمانه آرد دولیوان بیشتر باید شکر بریزین و چهار تا چهار و نیم لیوان هم آب

یکم قلقی هست

دستتون بیاد دیگه راحته

توی بشقاب هم که با نوک قاشق و چاقو وهرچیزی هم میشه فرمش داد

خواهش میکنم😍

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤

به ازاي هر پيمانه ارد شيريني الك شده ،يك پيمانه شكر با يك و يك چهارم تا ١/٥ پيمانه شكر ميزاري بجووشه اخر سر گلاب زعفرون و دوصورت دلخواه هل و دارچين اضافه ميكني 

ارد رو با مخلوط روغن مايع و جامد سرخ ميكني اندازه روغن بايد طوري باشه كه ارد تووش عين ماست شل باشه توي نعلبكي يه كم از شربتت بريز ارد كه سرخ شد كمي از ارد بريز تو شربتت اگر رنگش رو دوست داشتي كه شربت رو اضافه كن اگرنه بيشتر سرخ كن و مدام چك كن كي رنگش رو دوست دازي 

شربت رو ريختي با همزن دستي مرتب هم بزن گلوله نشه اخرم دوست داشتي يه كم روغن حيواني اضافه كن 

این نیز بگذرد
چه جالب فوت   کوز ه گریتونو گفتین مثل اینایی که تو مجالس میبینمو میگم عمرا من بتونم😌 ممنونم

اصل مزه حلوا به تفت دادن آرده.اونو کامل انجام بده بقیش درست میشه.من چند دقعه با یه لیوان آرد درست کردم.چند بار خراب شد ریختم دور.تا تونستم بفهمم چیجوری خوب بشه.مثل کیک پختن.اولا اصلا خوب نمیشد

ولی الان عالی میشه

تو هم نترس چند بار درست کن تا دستت بیاد

و
ببخشید من فکر کردم یک پیمانه آرد گفتین برای سه پیمانه آرد دولیوان بیشتر باید شکر بریزین و چهار تا چ ...

امشب ازمایشی یکم درست میکنم دستم بیاد ممنون

اصل مزه حلوا به تفت دادن آرده.اونو کامل انجام بده بقیش درست میشه.من چند دقعه با یه لیوان آرد درست کر ...

برای ده تا پیش دستی چند پیمانه؟

ممنون هنوز نرفتی خونه خودت خوب بلدیا😉 من بعد هفت سال اشپزی این ی دونه رو بلد نیستم

من عااااااشق حلوام يعني هفته اي دوبارو نخورم ميميرم اونم فقط با شيره نه شكر

دگ مامانم يادم داده گفت من از دست تو خسته شدم اتقدر گفتي بپز منم انقدر پختم خوب بلدم

البته فقط اينو بلدم با ماكاروني😂😂😂

من عااااااشق حلوام يعني هفته اي دوبارو نخورم ميميرم اونم فقط با شيره نه شكر دگ مامانم يادم داده گفت ...

وای خیلی باحالی حلوا بنظرم خیلی تخصصیه ماکارونیم که راحترینه😂

به ازاي هر پيمانه ارد شيريني الك شده ،يك پيمانه شكر با يك و يك چهارم تا ١/٥ پيمانه شكر ميزاري بجووشه ...

ممنون فکر کنم یکی از ایرادم همین بود که از اول ی خروار روغن کرمانشاهی میزدم!