2777
2789
عنوان

چجوری حلوام خوب دربیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4419 بازدید | 60 پست
واااااااااای حلواهای منو نخوردین که ...... عالللللللییییییییییییی  همه عاشقشن

خب دستورشو بگو دیگه😉

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ارد سفید بد نمیشه.روغن حیوانی نمی دونم چطوره.ولی فک کنم بو بگیره.روغن مایع و کره و روغن جامد و قاطی بریز.ببین چند بار باید درست کنی تا خوب شه.هر دفعه به لیوان آرد بگیر درست کن .تا دستت بیاد.فک کنم نسبتا برابرهیه لیوان ارد یه لیوان شکر یه لیوان آب میخواد.می تونی تصف لیوان آب و نصف لبوان گلاب بریزی.روغنم بکم بیشتر از نصف لیوان.هل و دارچین و اینام که خیلی خوشبو میکنه و زعفرون

و
عزيزم ارد و روغن رو اول باهم قاطي كن غلظتش مثل ماست بشه بعد تفتش بده هي هم بدن تا بوش در بياد و بوي ...

یعنی ارد اای تفت ندم همراه روغن؟ شما چه اردی استفاده میکنید؟ میخوام فردا خیرات کنم

ممنون برای سه پیمانه ارد چند استکان شربت حدودا فکر میکنید؟

تقریبا دوتا 

البته بستگی به این داره که چقدر شیرین دوست دارین

میتونی شربت رو درست کنی و کم کم که بهش اضافه کردی بچشی شیرینیش رو بعد دوباره اضافه کنی

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤
سه پیمانه شکر و دو نیم پیمانه آب که گلاب و زعفرون و هلم بهش اضاف میکنی 

مرسی اصلا هل یادم نبود

تقریبا دوتا  البته بستگی به این داره که چقدر شیرین دوست دارین میتونی شربت رو درست کنی و کم کم ...

بنظرم سختربن مرحله ش اضافه کردن شکره یکیم فرم دادن تو بشقاب ممنون عزبزم

ارد اول با روغن مخلوط كن بعد كه غلظتش مثل ماست شد بذار رو شعله آرد سنگك عزيزم انقدر من حلوا پختم د ...

ممنون هنوز نرفتی خونه خودت خوب بلدیا😉 من بعد هفت سال اشپزی این ی دونه رو بلد نیستم

اگه رو بخاری بزاری یه روز کامل ارد یواش یواش تفت بگیره محشر میشه

چه جالب فوت   کوز ه گریتونو گفتین مثل اینایی که تو مجالس میبینمو میگم عمرا من بتونم😌 ممنونم

خب دستورشو بگو دیگه😉

عزیزم اگه میخوای یه حلوای محشر خومزه خوشرنگ و از همه مهمتر مقوی داشته باشی 

ارد نان سنگکی تهیه کن

شیره انگور تهیه کن

بجای زعفران و گلاب و شکر از شیره استفاده کن

وقتی شیره رو ریختی نصف استکان اب هم بریز شیره تنها حلوا رو خراب میکنه یه عکسم برات میزارم که رنگش و ببینی کار من نیست فقط میخوام رنگش و ببینی روغن معمولی با کمی کره بزن شیره خودش عطر خاصی دارره

من وقتی آردم یکم تفت میخوره بهش آرد برنج و آرد نخودچی اضافه میکنم با هم تفت میدم خیلی خوب میشه یه بار واسه خودت امتحان کن 

اگر امضای منو خوندین لطفا واسه سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین ممنون