2777
2789
عنوان

شاخدارترین دروغی که تو نی نی سایت شنیدین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 65 پست
وای اونکه تو دروغاش سوتی هم میداد. همون کاربر ماریا بود. که میگفت نامزدم رفته حموم دختر عموشو صدا زد ...

نه ساریتا اونی بود که میمون داشت اسمش نارگیل بود دامپزشک بود همش هم فحش خانوادش میداد میگفت باهاشون قطع رابطس و پز شوهرشو زیاد میداد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اره من یادمه اونو میخوندم چ قد دلم براش سوخت میگف همسرش س ک س خشن انجام میده و ایناا هی میگف برین اب ...

آره همونه

اسمش چی بود؟؟

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂 خودشیفتگی داشته بنده خدا

گفت عكس هم نميذارم چون شوهرم ناراحت ميشه😐

فك نميكردم كره اي ها هم تعصبات ايراني داشته باشن😄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ن نمیشناسیم اصن 😂😂

😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ستاره اين از اون تاپيكاي بود ك حالمو بد كرد اه شت

آره ولی هیجانی بود😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت عكس هم نميذارم چون شوهرم ناراحت ميشه😐 فك نميكردم كره اي ها هم تعصبات ايراني داشته باشن😄

وای🤣🤣🤣🤣

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫
آره همونه اسمش چی بود؟؟

نمیدونم من خاننده خاموش بود یکی دوسال پیش بود اون بعد میگف آرزومه یه پراید داشته باشم و برم بچرخم ب اسمم شوهرم نمیدونم پولشویی میکنه نمیتونم خارج از کشور برم جیگرم خون شده بود براش خدا نگذره ازش میگف تبریزیه شوهرشم وکیله

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
کاربر یاسی جون شوهرش کتکش میزد،بابا و برادرشو زده بود،حتی تو آسانسور براش خواستگار پیدا میشد میخوا ...

خدايى سركارى بود اون

من چقد دوسش داشتم

كاربرى شو خيلى گشتم

كلييم عكس ميذاشت

من چقد ساده ام😭

نازلى سابق
نمیدونم من خاننده خاموش بود یکی دوسال پیش بود اون بعد میگف آرزومه یه پراید داشته باشم و برم بچرخم ب ...

شوهرش كارخونه دار بود ديگه

و خيلي لامصب نفوذي داشت

از پولداري

حالا يكي هم اومده بود ميگفت شوهر تو فلاني هست؟  من ميشناسمت شوهرم اونجا كار ميكنه

نميدونم خودش بود با كاربري ديگه يا نه

تازه مشاورشم اومده بود تو سايت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
شوهرش كارخونه دار بود ديگه و خيلي لامصب نفوذي داشت از پولداري حالا يكي هم اومده بود ميگفت شوهر تو ...

آره جنجالی بووود کاش اونموقع کاربری داشتم ولی جیگرم خون میشد میگف ازار جن سیم میده میگف لخت یه بار گذاشته اش توحموم سه روز تو تاریکی خداا چرا مارو اسکول کرده بوود چرااا میگف تو دوران پریودی شوهرش بهش یه سکه میده و باهاش رابطه داره چ قد دلم براش میسوخت 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍